The Spirit of Pink Floyd Show

Bakancslistához adom
magyar koncertfilm, 2009

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A The Spirit of Pink Floyd Show a világon az egyetlen olyan előadás, amelyről az eredeti Pink Floyd két tagja, Roger Waters és David Gilmour is úgy nyilatkozott, ők sem lennének jobbak! A csapat a két legjobb Pink Floyd tribute zenekar, az Off The Wall és a Think Floyd volt tagjaiból alakult, hogy együtt tisztelegjenek a világ egyik legmeghatározóbb brit együttese előtt. A Pink Floyd hazájából származó kilenc zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat! A show alatt elhangzanak a legnagyobb világslágerek, a Pink Floyd Meddle, Dark Side of the Moon, a The Wall, a Division Bell című lemezeiről. A zenei élményt az egyedülálló világítás és fénytechnika teszi teljessé. Ez az a show, amelyet a régi és az új rajongók sem hagyhatnak ki!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Swa 2011 nov. 05. - 02:43:44
The Spirit of Pink Floyd
Csak lesem, mi sül ki ebbõl az utánjátszásból. Nyomják a Dark Side Of The Moont. Bátor dolog.
Zoli barátom 74-ben levadászta az eredeti bakelitot, és a saját kezûleg 4 kg-os alumínium korongból és Shure-dinamikus pick-upból kreált szuper lemezjátszón lejátszva hallgattuk, kéjelegve. A lemez minden másodpercét ismerjük, ismerem.
ÉS akkor, ez az izé...tribute, vagy mi?
A vokál, az, ami a lóláb: egy gyengébb country-énekes grup, hasonlóan gyenge (nem zsenge) görlökkel. Az elektronika, az szól, az elektronikát meg lehet venni, de a zenélést - azt nem.
Persze Magyarországra nem juthatott el a Pink Floyd. És Syd Barret híján már nem is fog.
Maradna tehát nekünk a The Spirit of P F?
Képzõmûvészeti példával élve: ez kissé olyan, mint egy Van Gogh festmény másolat: elõveszem a repro-t, csodálom, de mégis elmegyek New Yorkban jártomban a Goggenheimbe eredetben megnézni a festményt...na, érdemes.
Jó, Pink Floyd már nincs.
Annyival jobb a Pink esetében a dolog, hogy eredetben rögzítették az anyagot fasza bakeliteken. (és nyilván mesterszalagon) a szerzõk által szánt eredeti minõségben. Elérhetõen.
Ahhoz képeset ezek a tributok- na, idõrablás Inkább tedd fel a szalagot/bakelitet/cd-t vagy DVD-t egy koncertrõl. és jobban jársz.
Vagy hallgass bármit, ami eredeti.
pozsizsuzsi 2010 máj. 18. - 09:18:13 Előzmény csolaci
Tegnap.
csolaci 2010 ápr. 07. - 01:02:12 Előzmény pg6830
Nagyszerû élmény volt! De mikor lesz a 2. rész? Mert a végén kiírták, hogy "The end"...
pg6830 2010 ápr. 06. - 16:42:42
Hát remélem, nem fogok csalódni...