Tökéletes család

Bakancslistához adom
magyar vígjáték, 74 perc, 1941

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Szabó Boldizsár könyvügynök első útját a Nyulassy grófok kastélyába jelöli ki a főnök. Az impozáns kastélyban Boldizsár számára világossá válik, hogy nem a megfelelő helyre került: a család teljesen elszegényedett, csak adósságaik vannak. Senki sem kíváncsi rá, Boldizsár miért jött ide. Az öreg grófnő kártyán elnyeri a pénzét, a fiatal gróf elviszi a kocsiját, a grófkisasszony vele akarja féltékennyé tenni a vőlegényét. Boldizsár az öreg grófnak adja a könyvet és menekülne, de pénz híján ez is nehézségbe ütközik...

Stáblista:

Szereplők

Szabó Boldizsár
Nyulassy Dóra
Nyulassy Frici
Nyulassy János gróf
Manó gróf
Nyulassyné, Melinda
Szitai Elek, báró
Pipi baronessz, Szitai húga
Burger Márton
Idea Könyvkiadó Vállalat igazgatója

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
béni54 2018 dec. 27. - 12:45:44 1/10
SPOILER!!!
El nem tudom képzelni,hogy ilyen bomba erős szereplő gárdával-bár ez nem az Ő hibájuk-hogy tudtak ilyen harmat gyenge,zűrzavaros,vígjátéknak mert titulált förmedvényt kiadni a kezükből az alkotók!Rengeteg 30-as,40-es években készült filmet láttam életemben,nagyon sok meg is van belőlük különböző formátumban,de egyikkel sem fordult elő,hogy ne bírtam volna végig nézni!Ezt először próbáltam ,de jó húsz perc után feladtam,és leállítottam a felvételt!Katasztrófa,még az újkori Meseautó,Hyppolit és egyéb borzalmakat is alulmúlja!
SPOILER VÉGE!
10/10
von_Kuntz 2009 jan. 04. - 14:07:03 10/10
A film érdekessége, hogy az erdélyi Szentbenedeken található gr. Kornis-várkastélyban forgatták, ami azóta nagyrészt romba dõlt - itt viszont még a XVII. századi faragott faoszlopok is láthatók a lépcsõházban. A csatolt képen látható részlet a kaputorony, amely a legjobb állapotban van (Nagy része ugyanis már összedõlt).
perry 2008 okt. 19. - 00:21:53
Kedves szórakozás, ne feledjük 1941-bõl, amikor
a helyzet koránt sem volt "kedves".