Törvényes gazemberek

Bakancslistához adom
The Custodian
ausztrál filmdráma, 106 perc, 1993

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Quinlan a becsületes és egyenes rendőrtiszt az idegösszeomlás szélén áll. Az a rögeszméje, hogy körülötte mindenki korrupt és megvásárolható. Magánéleti válsága miatt egyre romlik az állapota, ezért egy hétre felfüggesztik állásából, és kinevezésé is halogatják. Társa és legjobb barátja aggódik egészségi állapota miatt, de a paranoiás férfi őt is meggyanúsítja, mint később kiderül nem is alaptalanul. Quinlan látszólag beépül a korrupt zsaruk közé, ám egy riporter, és egy a belsőügyosztályon dolgozó nyomozó segítségével megkísérlik lebuktatni szinte az egész vezérkart.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
eberti 2012 jan. 15. - 12:32:41 Előzmény Egy gondolatrendõr
"Quinlan a becsületes és egyenes rendõrtiszt az idegösszeomlás szélén áll. Az a rögeszméje, hogy körülötte mindenki korrupt és megvásárolható."
SZOMORÚ, DE az életben is TÚL SOKSZOR IGAZAK EZEK A RÖGESZMÉK!!!
Egy gondolatrendõr 2011 jún. 06. - 16:58:55
Nem rossz film ez, fõleg az utolsó félórában szedi össze magát.Érdemes megnézni, gondolom fogja még ismételni a Story4.Anthony LaPaglia, csakúgy mint a Lantanában, itt is egy búvalbaszott, kimért zsarut alakít, itt is egy nem mindennapi ügybe csöppent, és itt is magánéleti válsággal küzd.Úgyhogy az õ rajongói is bátran próbálkozhatnak a filmmel.