Ufók Anglia egén

Bakancslistához adom
UFO UK: New Evidence
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az ufók - a Bermuda-háromszöggel és a Loch Ness-i szörnnyel együtt - az emberek fantáziáját leginkább foglalkoztató rejtélyek közé tartoznak. A szemtanúkat megszólaltató és a hadsereg szerepét is firtató film az Egyesült Királyságban az elmúlt 60 évben történt észleléseket dolgozza fel a londoni Védelmi Misztérium sokáig titkosan kezelt "ufódossziéja" segítségével. Többek közt belelapozunk Winston Churchill földönkívüliekkel kapcsolatos szupertitkos feljegyzéseibe, és megismerkedünk egy kistelepüléssel is, mely felett a lakossági bejelentések alapján annyi földön kívüli jármű köröz, hogy mára a falu kiérdemelte a "wales-i Roswell" nevet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
boom46 2012 nov. 24. - 16:47:45
Azért van itt jó:
- Anglia Churchil alatt megtiltotta a tudományos kutatást vallási okokból!
- amikor az "ufo"-t két Harrier kíséri miközben az 6 percig egyhelyben is lebeg, akkor az NEM ismeretlen, és NEM olyasmire képes amire "a saját technológiám nem"
- az NEM a Vénusz (vagy más "csillagászati jelenség", aka. csillag) ha radarral is érzékelem!
idõjós1010 2012 nov. 22. - 14:14:38 Előzmény boom46
köszi a tippet.
boom46 2012 nov. 21. - 10:39:38
Ufo-témában ingább W.A. Harbinsontól a Csészealj Project c. négyrészes könyvet olvassa el akit foglalkoztat a téma.
Kb. 2000 oldal nonfiction-regény, gyakorlatilag az összes témába vonatkozó lényegi adattal teletömve, plusz jó szórakozás.
idõjós1010 2012 nov. 20. - 23:57:16
Erõsen pontatlan UFO észlelések, feljegyzések ezek, szóval nem volt túl lebilincselõ a mûsor. Aki látott már UFO észlelésekkel foglalkozó dokumentumfilmet, azok számára már semmi újdonságot nem fog mutatni ez a film. Viszont ajánlom mindenki figyelmébe a Mystery 360 vagy a Holdkelte c dokumentum filmeket, amik bár még mindig nem feltétlenül élen járó filmek, de mindenképp többet érnek ennél az Angol semmiségnél.