Ufók nyomában

Bakancslistához adom
Uncovering Aliens
amerikai ismeretterjesztő film, 2013

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Amerikában lényegesen megnőtt az ufóészlelések száma, már több millióan vannak, akik úgy vélik, hogy valódi földönkívüliekkel találkoztak. Mi rejlik az egyre szaporodó beszámolók mögött? Tényleg földönkívüli járműveket láttak? Vajon a kormányzat többet tud annál, mint amennyit elárul? A sorozatban négy hivatásos ufókutató vizsgálja ezt a jelenséget, miközben Amerika különböző vidékein keresik az igazságot. A csapat nem nevezhető szokványos kutatócsoportnak: a siker érdekében egyesítik sokrétű szaktudatásukat, széleskörű készségeiket és ismereteiket, a repüléstechnikától kezdve egészen az emberrablásokig. Egy közös cél egyesíti a csapat tagjait: szeretnék megtudni, van-e igazság abban, amit egyre többen állítanak, hogy földönkívüliek is élnek bolygónkon.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
robi_69 2020 szept. 10. - 22:53:26
"Közel hárommillió amerikai számolt már be olyan tünetekről, amelyek arra utalnak, hogy idegenek elrabolták. Tapasztalt szakértők csapata vizsgálja a legnyugtalanítóbb eseteket. " szakértők" = pszichiáterek ;)
obivan7 2020 febr. 25. - 16:48:59 Előzmény pappulisszesz
Egyetértünk.
pappulisszesz 2020 febr. 25. - 15:30:54 Előzmény obivan7
tessék ne inni! a butaság ellen meg olvasni, oszt jó napot
obivan7 2020 febr. 25. - 14:05:33 Előzmény Bacsocso
Oké, hathatós, cáfolhatatlan érveid meggyőztek, most már tudom, hogy nincsenek repülő csészealjak, és amiket láttam a saját szememmel, azok csak a saját képzelgéseim voltak, illetve könnyen megmagyarázható esetek. És az ismerőseimet akik azt állítják, hogy láttak ufót (repülő csészealjat) meg jól kinevetem ha találkozunk legközelebb és elmondom nekik, hogy csak képzelődtek. (Nem baj ha rád fogok hivatkozni mint az "ufótéma szakértőjére"? Így mégiscsak hitelesebb lesz a nevetségessé tételük, mintha csak és egyedül az én véleményem volna!)
Mégegyszer köszönöm, hogy felnyitottad a szememet! :D
Bacsocso 2020 febr. 25. - 13:29:38 Előzmény obivan7
Kezdjük azzal, hogy az UFO az nem egyenlő a repülő csészealjjal!
Te pedig konkrétan nem tapasztaltál semmit, csupán láttál jelenségeket, amiről nem tudtad, hogy mik azok.
Vagyis nem egy távoli galaxisból idepottyant kíváncsiskodó földönkívülit láttál. Úgyhogy most ne gyere azzal, hogy te milyen tapasztalt vagy!
Az ismerősöd téma pedig tudod milyen számomra?

Olyan mint a szóbeszéd...." Az unokatesóm haverjának az osztálytársa mondta, hogy van egy ismerőse, aki látta."

obivan7 2020 febr. 25. - 12:40:42 Előzmény Bacsocso
Azt nem tudhatom, hogy mások - pl. ebben és más sorozatban - mennyire láttak, tapasztaltak ufójelenséget, én annak örülök, hogy végre vannak olyan dokumentumsorozatok, ahol nem úgy állnak hozzá, hogy "mindenki képzelődött, mindenki hülye, aki ufót látott vagy netán el is vitték".
Én magam is kb. 10x láttam olyan jelenséget, amit nem lehet a hagyományos magyarázatokkal megmagyarázni. ("Meteorológiai ballon, űrszemét, meteor", stb.) Ismerek szavahihető embereket a környezetemben, akik szintén, konkrétan láttak ufót, azaz "repülő csészealjat".
Ebből kifolyólag tehát a te és más kétkedők álláspontja abszolút nem mértékadó a számomra - miért is lenne az, hiszen csak a véleményedet mondtad el, én pedig konkrét dolgokat tapasztaltam! Inkább hiszek a megtapasztalásaimnak, mint egy "szemellenzős", kételkedő ember szubjektív, semmi konkrétumot nem tartalmazó véleményének!
Bacsocso 2020 febr. 25. - 12:09:03
Hát persze.... :)

Csakhogy már 2020 van. Már az ovisok is kamerás tablettel, okostelefonnal járnak oviba, és ma már szinte mindenkinek ott a zsebében a kompakt digitális fényképezőgép.
Mégsem tud senki hiteles, nagy felbontású fotót vagy videót készíteni ezekről az állítólagos repülő csészealjakról és zöld kis manókról.

Tudod, pont olyan téma ez mint a Yeti.

Kíváncsiságból azért végignéztem a tegnap esti rész második adását, de kár volt. Elment az életemből egy csomó felesleges idő, és még az agysejtjeimre is romboló hatással volt. :)

Az a westernhős külsejű, állítólag volt CIA-s krapek azok közül a szakértők közül, az a végletekig meg volt győződve róla, hogy a Michigan-tóból jönnek ki az UFO-k. Egy sztorit is elmesélt, hogy valaki, aki találkozott egy földönkívülivel, az egyszerűen letépte a földönkívüli szemöldökét. LOL

És te ezekben hiszel???? Akkor ki is a korlátolt???
obivan7 2020 febr. 25. - 08:43:59 Előzmény Bacsocso
Hát igen, vannak még korlátoltak, akik fröcsögve és gúnyosan tagadnak olyan dolgokat, amikbe nem is mélyedtek bele, valójában fogalmuk sincs róla, de azért osztják az "észt" - azaz a saját véleményüket tartják csak elfogadhatónak. Ezekre vonatkozik a hozzászólásom utolsó mondata.
Ezek a korlátolt gondolkodásúak arról (is) felismerhetőek, hogy az álláspontjuk általában az, hogy ugyan lehet a Földön kívül is élet, de hogy itt nincsenek ufo-k, az tuti, és aki ebben hisz (netán látott ilyet) az képzelődött, illetve egyenesen hülye a szemükben.
De ezek az ostobák szerencsére egyre kevesebben vannak, fordult a kocka.
Bacsocso 2020 febr. 24. - 22:34:07 Előzmény Obi wan Kenobi
Király vagy! Csak kapd elő a lézerkardodat és csapassad neki... :)
És vedd fel a kapcsolatot Pataki Attilával is.

Aki bármit is elhisz ebből a hulladék sorozatból, na az az igazi ostoba! Ez egy agyonrendezett, gyakorlatilag 100%-ban kitalált szemvényvesztés, ahol még az állítólagos "szakértők" is olyan béna színészi teljesítmény nyújtanak, hogy az konkrétan fizikai fájdalmat okoz.

Az egésznek olyan gagyi feelingje van, mintha valami általános iskolás amatőr-filmes csapat készítette volna.
Nem is értem, hogy honnan vette a bátorságot az, aki engedélyezte ezt a szemetet ezen a csatornán.
Telis-tele van túlspilázott, alapjaiban hiteltelen, de mégis "tudományosnak" beállított klisével, ettől még egy "ZS" kategóriás Hollywoodi filmszerű képződmény is hitelesebb.

Írtam mindezeket úgy, hogy abszolút elképzelhetőnek tartom az univerzumban más életformák létezését is más bolygókon, ami természetesen nem azt jelenti, hogy idejönnek a kis zöld manók a szupercsicsás fénysebességgel pattogó űrhajójukkal, és rávetik magukat az emberekre, hogy jól megszuperjálják őket.

Mert a dolognak ez a része konkrétan marhaság, csakis elmezavaros emberek állítják azt, hogy fizikai kapcsolatba kerültek már ilyen zöld kiscsávókkal. :)
1/10
AstonFranx 2019 aug. 19. - 12:41:22 1/10
A sorozat roppant gagyinak tűnik. Ha rákeresünk a műsorban szereplő helyekre, legtöbbször a környezetszennyezés, toxikus mérgek a gyárakból, nukleáris fegyverkisérletek a környékek legjelentősebb problémái. Elég stresszes lenne azon helyeken földönkívülinek lenni. Maga az űrutazás sem egy leányálom, plusz a Földi légkörbe beérkezni sem az.
1/10
AstonFranx 2019 aug. 19. - 12:33:44 1/10 Előzmény Obi wan Kenobi
Az aktákkal van többek között olyan gond is ,hogy egy egy hírszerző szervezet olyan szerteágazó és bonyolúlt felépítésű, hogy az egyik részleg által kreált hamis információk a másik részleg számára valódiak. Plusz a beszerzett új és esetleg hiteles információkat is meg kell hamisítani. Rengeteg állami pénzt lehet így eltüntetni még amerikában is.
10/10
Obi wan Kenobi 2019 febr. 19. - 00:17:19 10/10
Nagyon jó sorozat !!!
Aki nyitott az új dolgokra és nincs az agya begyepesedve, annak tetszeni fog ez a műsor!
Csak az ostobák hiszik el, hogy nincsenek itt az Idegenek, és hogy pl. az USA kormánya nem titkol el semmit ez ügyben! (Csak épp tízezerszámra vannak a szigorúan titkos ufóakták elzárva - vajon miért?!)
Én magam is többször láttam megmagyarázhatatlan égi jelenségeket, és olyanokat is ismerek, akik saját szemükkel láttak konkrétan ufót (idegen űrhajót) - de nem nagyon beszélnek erről, mert vannak még olyan ostobák, akik hülyének néznék őket!
2/10
szookedorina 2018 febr. 24. - 14:15:03 2/10
Annyi hülyeséget lehet kitalálni!
Röviden; -akiknek ûrhajója van és galaxisokon keresztül, kasul tudnak közlekedni azok annyira intelligensek, hogy nincs szükségük az ember képességeire. Maximum a hülyéket rabolják el, hogy a dns-ükbõl megállapítsák ki a selejt, kit kell mellõzni a jövõ generációkban. Vagy valami másra, alantas munkára jó lesz de nem valószínû. Ezért nem véletlen, hogy ez a magaviseleti forma az emberi tulajdonságokban is megvan. Ha járnak is a földön az csak azért van mert olcsó turizmusi lehetõség. A földönkívüliek olyan intelligens lények, hogy gondolat átvitellel látatlanba is kommunikálnak és kizárólag csak arról beszélnek amirõl õk akarnak. A földbolygó olyan nekik mint az embernek az állatkert.

Torolt Felhasználo 2016 jún. 17. - 12:38:14
Hát ja, ezzel az erõvel ezt is nyomathatnák ugyanott:
https://www.youtube.com/watch?v=PDUKg-lTrk0&list=PL_saLI-LH-Vrju_59gsumjnELpiZfTiZV
Ráadásul ez mulatságos.
1/10
fasszopók szopjatok! 2016 jún. 17. - 09:38:05 1/10
Szánalom. Mi a faszt keres ez a mocsok egy ismeretterjesztõnek nevezett csatorna mûsorában?
A nagy "fotós", állítólagos ex-CIA ügynök lefényképezett egy - talán kanyarodó - repülõgépet az éjszakai égbolton, jött a "szakértõ", elvitte a képet pár másik "szakértõhöz", hogy vizsgálják meg, nem hamisítvány-e, azok meg kijelentették, hogy ez bizony idegen ûrhajó...
Aki ezt a mûsort a Science-re tette, azt addig kéne rugdosni, amíg mozog és lélegzik.