4 ország, 7 szakács. A TV Paprika utánajárt, hogy mi kerül a nézőink ünnepi asztalára Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon. Betekinthetünk abba, milyen szakácsaink és az utca embere szerint a tökéletes töltött káposzta, kacsa, halászlé, pulyka, vagy akár a tökéletes ponty receptje. A tökéletes menü elkészítésében a TV Paprika helyi szakácsai lesznek segítségünkre: Michal Nikodem cseh, Martin Kovarsky szlovák, Nicola Odobescu román szakácsok. Míg a magyar karácsonyi hagyományokat szakácsaink csapata kutatja: Jenei Tamás, Magos Zoltán, Serényi Zsolt és Bede Róbert. Tökéletes időtöltést kívánunk!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások