Unokatestvérem, Skeeter

Bakancslistához adom
Cousin Skeeter
amerikai ifjúsági filmsorozat, 20 perc, 1998

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Bobby átlagos gyereknek mondható, nem az a típus, aki állandóan turpisságokon töri a fejét, és átlépi a megengedett határvonalat. De Bobby élete megváltozik, amint Skeeter, az unokatestvére megjelenik a házban. Skeeter egy igazi fenegyerek, DJ, rap zenész, személyes tanácsadó és titkos ügynök egy személyben. És Bobby-ékhoz költözik New York-ba, hogy Bobby-val és családjával éljen. Skeeter azonban úgy viselkedik, mintha Bobby őrangyala lenne, és Bobby életében mindent a helyére szeretne tenni. Néha ugyan bejönnek az elképzelései, az esetek többségében azonban Bobby azt kívánná, bár soha ne találkozott volna Skeeter-rel.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kukec 2011 ápr. 27. - 02:16:00 10/10
Azt a részt én is láttam:D, de ezen kívül még emlékszem párra, persze csak képek villannak be, pl: amikor bent ragadnak egy játékboltban, és ha jól tudom skeeter oda volt az atomnyalókáért (ha jól tudom így hívták)!



ui: Gondolom hogy sokan tudják hogy elméletben a hírek szerint szeptemberben a nosztalgia kedvéért adnak le pár régi sorozatot (kenan és kel, Amanda show) remélem ezt is közé teszik :)
10/10
Anonymusz88 2010 okt. 11. - 18:17:58 10/10
Emlékszem belõle egy dupla részre amiben Skeeterék kimennek valami ranchra, összefutnak Kenan és Kel-lel, és valami kincset keresnek.

Ez újra kéne adniuk a Nicken, mondjuk a B a szuperméh, True Jackson, Életem tinirobotként, Elefánt hercegnõ vagy a Vissza a farmra helyére!
pöttyöslabda 2007 szept. 09. - 11:19:40
Imádom!!!!!!!sztem baromi jó (L)