Utta Danella: A kék madár 1.

Bakancslistához adom
Utta Danella - Der blaue Vogel, Teil 1
német romantikus dráma, 89 perc, 2001

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Christine Kamphovennek kislányként kell végignéznie, hogy a féltékeny apja, Magnus lelövi a terhes édesanyját és annak szeretőjét. Mialatt apja a tette miatt a rács mögött ül, Christine a nagypapája, Jon Kelet-holsteini Breedenkamp birtokán nevelkedik fel.

A fiatal nő időközben sikeresen lediplomázik, és hamarosan a nagypapa nyomdokaiba is lép, bedolgozza magát a ménes gazdasági vezetésébe. Eközben a vonzó külsejű Oliver, a szomszéd birtokos, Horst Jensen vonzó külsejű fia beleszeret Christinébe, a nő viszont visszariad a férfi hirtelen közeledésétől.

Váratlan fordulat következik be Christine életében, amikor tudomást szerez a féltestvére, Mara húga létezéséről, aki már hosszú ideje Olaszországban él.

A makacs nagypapa ellenkezésének dacára - semminek sem szabad a múltra emlékeztetnie -, elhozza Christine a féltestvérét Breedenkampba. Hamarosan megkedvelik egymást, elválaszthatatlanok lesznek, ami Christine legjobb barátnőjét, Winnie-t, a rokonkedves házvezetőnőjük, Telse unokáját, eléggé megviseli. Időközben a több mint 20 évvel idősebb újságíró, Julian Jablonka ráismer Christinében az első nagy szerelmére. Amikor pedig a félénk, visszahúzódó Christine a szívére hallgatva, mégis váratlanul felkeresi Juliant, a férfit egyértelmű intim helyzetben találja egy másik nővel - és éppen Marával…

Stáblista:

Szereplők

Christine 'Tine' Kamphoven
Jon Kamphoven
Mara Kamphoven
Oliver Jensen
Julian Jablonka
Magnus Kamphoven

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?