Vad Bill

Bakancslistához adom
Wild Bill
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai western, 98 perc, 1995

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Mindenki retteg a vadnyugaton Vad Bill Hickoktól, a gyors kezű serifftől, akinek sok ember élete szárad a lelkén. Egy tűzharcban véletlenül lelövi saját helyettesét, ezért el kell hagynia a várost. Kiderül, hogy zöldhályog van a szemén, és hamarosan megvakul. Deadwoodba, az örömlányok és banditák városába megy, ahol összeakad Jack McCall-lal, egykori szerelme bosszúra éhes fiával. McCall bérgyilkosokat fogad, hogy öljék meg a legendás párbajhőst.

Stáblista:

Szereplők

James Butler 'Vad Bill' Hickok
Jack McCall
Calamity Jane
Charley Prince
Susannah Moore
Buffalo Bill Cody
Lurline Newcomb

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Sadenal 2015 jún. 23. - 16:08:08 5/10
Hát ez valóban elég gyenge eresztés volt.....vontatott és összecsapott a szereposztást meg nem nagyon értem, hogy hogy vállalhatták el Bridges-ék a filmet. David Arquette-et meg vicces volt. Nagyon rossz alakítást nyújtottt. :O


5/10
Peno 2012 ápr. 23. - 19:02:20 Előzmény Asimov
"Ami még nézhetõ a csatornán, azt is tönkrevágják a szinkronnal..." Na ez a lényeg!!!
quinnell 2011 dec. 25. - 16:28:32 Előzmény Asimov
"vásárolt alapanyag"... ezen jót nevettem... az fel sem tûnt, hogy az adó neve MGM, ami egyben a filmstúdió neve és minden leadott film a saját tulajdona... vagyis nem vásárolt semmit... a szink az jó részt olyan, mint írdtad, de van aminél megveszik (na itt vásárolnak) a már létezõ szinkront...
Asimov 2011 szept. 24. - 05:56:02 Előzmény feketevipera
Helló,

Az MGM csatornától ne várj túl sokat:

1. Nagyban, "kilós" áron vesz meg legjobb esetben másod-, de inkább harmadosztályú filmeket, fõleg olyanokat, amelyekben nevesebb színészek játszanak, de megbuktak, és a filmek nálunk is totál ismeretlenek. Ezt a Vad Bill-t pl. a kutya se ismeri nálunk, szerintem nem is ment a mozikban. A kínálatuk kb. 10%-a olyan film, ami valóban ismert, híres, és jól sikerült mozi, pl. a Tizenkét dühös ember, vagy néhány régi Clint Eastwood-film.
2. Ami még nézhetõ a csatornán, azt is tönkrevágják a szikronnal, ami valóban botrányos. Ha valaki még nem vette volna észre, a csatorna "kínálatában" levõ összes filmet ugyanaz az 5-6 magyar "színész" szinkronizálja, ami behatárolja a lehetõségeiket. Hasonlóan botrányosan szar volt pl. a Van aki forrón szereti, azt újraszinkronizálták ezekkel a sippantó magyar "színészekkel".

Tehát összefoglalva: az MGM a vásárolt "alapanyagon" és a "megmunkáláson" is spórol, ezért ingyenes.
feketevipera 2011 ápr. 25. - 21:10:56
Nagy reményekkel ültem neki megnézni a filmet, mert még nem láttam, de kicsit kiábrándító. Eléggé középszerû, jóllehet akad benne jó pár neves színész. A szinkron pedig elég gyatra, Jeff Bridgesnek, illetve John Hurtnek ilyen szinkronhangot adni... Botrányos. Egyébként úgy tûnik, az MGM-re nem vonatkozik az, hogy csak este 9 után adhatnak 16-os karikával ellátott filmeket, ezt vígan elkezdték fél 9-kor.