Új Szeszélyes Évszakok / 0416

Bakancslistához adom
Új szeszélyes évszakok / 0416
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miért is kellene összecsattanni egy kiborult sótartó ürügyén? Mi okunk lenne rá? Civilizáltak vagyunk. Csak egy olyan szinész-páros képes ebből egy családi perpatvart kihozni, akik tehetségesek, meggyőzőek és elszántak, (Szilágyi Tibor, Szemes Mari) vagy nem ittak a butaság szérumából. Ez már egy másik kabarétréfa a mai Új Szeszélyes évszakokból, Lőrincz Miklós tollából, és ha az előző a rejtett feszültségekre hívta fel a figyelmet egy házasságban, akkor ez a másik (Nyertes Zsuzsa, Bajor Imre, Straub Dezső) arra figyelmeztet, ezt a feszültséget egy másik férfi is szállíthatja a családi fészekbe - akaratán kívül is.
Szereplők: Antal Imre, Aradi Tibor, Ayala, Bajor Imre, Bari Lajos, Beregi Péter, Borbás Gabi, Brindisi, Forgács Gábor, Harsányi Gábor, Ihos József, Kabos László, Maksa Zoltán, Nyertes Zsuzsa, Oltványi Dini, Orbán Béla, Orbán Sándor, Peterdi Pál, Straub Dezső, Szemes Mari, Szilágyi Tibor, Szombathy Gyula

A műsor ismertetése: Antal Imre a borongós őszben is szokott jó kedélyével vezeti a műsort, melyben a nézők tanúi lehetnek annak, hogyan kergeti őrületbe szövegével Hacsek (Heller Tamás) kávéházi partnerét, Sajót (Beregi Péter). Maksa Zoltán és híradós csapata a mindennapok képtelen híreit szedi csokorba. Antal Imre viccmesélő partnere Pálffy István, és ezúttal sem lesz hiány gegekben, humoros jelenetekben, amelynek jelentős részét az amatőr parodista pályázat szereplői szolgáltatják. A műsort záró nagybohózat remek szórakozást ígér olyan színészek közreműködésével, mint Tahi Tóth László, Reviczky Gábor, Beleznay Endre, Benkóczy Zoltán, Pálos Zsuzsa, Pikali Gerda.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?