María Mercedes / 11-12.

Bakancslistához adom
mexikói filmsorozat

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: María Mercedes visszautasítja Santiago ajánlatát, pénzért soha, csak szerelemből házasodna. Mistica házassági tervét támogatja mindkét család, csak Jorge Luis tiltakozik ellene. Manuelt állandó részegsége miatt kirúgják állásából. Kisebbik fiát, Andrest elgázolja egy autó, a kisfiú kórházba kerül.

A műsor ismertetése: A szép és kedves fiatal lány, María Mercedes beleszeret álmai hercegébe, Sergioba. A jóképű Sergio azonban gazdag, María pedig nagyon szegény, s ez úgy tűnik gátat szab a boldogságuknak. Miközben a lány életét napról napra nyomon követhetjük, az egyszerű María a szemünk előtt érik gyönyörű és intelligens nővé, aki megdöbbentő dolgokra derít fényt saját származásával kapcsolatban. A fordulatokban bővelkedő történet a boldog befejezésre áhítozó nézőknek sem okoz csalódást...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

María Mercedes
Jorge Luis del Olmo
Dońa Filogonia
Malvina del Olmo
Santiago del Olmo

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nikato febr. 12. 11:49:25 7/10
Én se láttam sokat ebből a sorozatból, de a María trilogia első része. Thalía először szerepelt a féltestvérével Laura Zapata-val (utána Rosalindában).
ChaNel '09 2010 márc. 01. - 15:46:34
Már az összes Thalía sorit láttam kivéve ezt. A leírást elolvasva úgy tûnik, hogy teljesen olyan mint a Marimar..
Azért remélem, hogy a Story (vagy valamelyik csat.) egyszer "képes lesz rá", hogy leadja a sok ismétlés helyett.
toshiba321 2009 dec. 22. - 12:23:15 Előzmény Hana05
nem sokat vesztettél
Hana05 2009 júl. 24. - 17:05:52
Nem láttam ezt a sorozatot sajnos... De rosszul írják a leírásban, mert itt nem Sergio a pasi neve, az a Marimarban volt (: