Tiltott szerelem

Bakancslistához adom
venezuelai filmsorozat, 114. rész

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Gustavo úgy dönt, hajlandó elválni Eugeniától. Ennek mindketten nagyon örülnek. Esperanza felbérel egy ápolónőt, hogy cserélje ki Gustavo orvosságát. Fatima kihallgatja, amint Javier éppen Esperanzának meséli, hogy hogyan akarja átverni őt. Elrohan, megbotlik, leesik a lépcsőn és elveszíti a gyermekét. Mindez éppen azon a napon történik, amikor Javier meg akarta kérni a kezét.

A műsor ismertetése: A Tiltott szerelem főhősnője, a szépséges Eugenia és a gazdag bankárfamíliából származó Gustavo házassága maga a pokol. Gustavo könnyen befolyásolható, labilis személyiség, akit szinte mindenben anyja, Carlota irányít. A férfi bizonytalanságát csak növeli, hogy közeli rokona, Jose Manuel Valladares nyolc év távollét után hazatér, és átveszi az irányítást a családi bank felett. Gustavo a féktelen ivászattal és Eugenia-val szembeni erőszakos viselkedésével próbálja ellensúlyozni gyengeségét. Az elszenvedett sérelmek ellenére Eugenia kitart Gustavo mellett, mert úgy érzi, részben ő is felelős férje kudarcaiért. Jose Manuel felbukkanása nemcsak a Valladares-család üzleti berkeiben hoz változást. A kegyetlen üzletember első látásra beleszeret Eugenia-ba, s a hirtelen támadt szenvedély még a férfi hatalomvágyánál is nagyobb. Eugenia szívét azonban nem Jose Manuel, hanem fia, Bernardo ejti rabul. Bernardo-t és Eugenia-t egy nagy közös szenvedély, a színház világa is összeköti. A férfi arról álmodik, hogy rendező lesz, az asszony egyik legnagyobb vágya, hogy színésznő lehessen. A szövevényes szerelmi történet szereplőinek nem csak az érzelmek útvesztőjében, hanem a banki világ legalább ugyanannyira veszélyes talaján is meg kell állniuk a helyüket.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Eugenia Sánchez de Landaeta
Bernardo Valladares
José Manuel Valladares
Gustavo Landaeta

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Melkonda 2023 szept. 25. - 16:05:33 10/10
De szerettem régen 😊❤ az izaura tv leadhatná a részeket .
sullerj 2020 máj. 02. - 10:29:38
k11zoltan 2020 ápr. 29. - 18:08:08 Előzmény Ancsi0909
Én sem emlékszem ilyen interjúra. Lehet keveri valakivel. (Talán a vad angyallal, vagy melyik volt nálunk.)

Amikor ment ez a sorozat, totál bele voltam zúgva ebbe a csajba. :D Akkor bomba jól nézett ki, de most már nem annyira. Nem csak a kora miatt, hanem le is van fogyva nagyon.

Caracas is milyen rendezett város volt. A sorozat után 2 évvel Venezuela Dél-Amerika leggazdagabb országa volt.
Abból is mi lett...
Melcsike 1991 2020 jan. 04. - 10:31:07
Sziasztok esetleg akinek meglenne az youtube ra nem tudná feltölteni a rèszeket? Mert sehol nincs fent csak magyarul . Köszi
Ancsi0909 2017 ápr. 26. - 19:36:43 Előzmény Petrapetrus
Hello! Csak most olvastam a kommenteket. Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, de kb 10 évvel ezelõttõl nem igazán nézek magyar TV-t. Mit lehet tudni errõl az interjúról a Frei-jel? Melyik mûsorban volt? Milyen hosszú? És miket mondott Carolina Tejera? Szerinted meg lehet találni vhol a neten? Esetleg beszélt errõl a sorozatról is? A sorozat-beli férje Jose Manuel (Mariano Alvarez) sajnos 2000-ben meghalt, esetleg említette õt?
Egyébként a fõcímzenét Sergio Dalma énekelte, én akkoriban megrendeltem azt a CD-t, amin a "Como Un Haleluya" címû dal van, azóta meg további CD-it is :)

Remélem, tudsz valamit mondani az interjúval kapcsolatban.. Köszi :)

Sz. Anikó
Petrapetrus 2012 jún. 05. - 18:14:03
Hú, emlékszem erre a sorozatra. Nem néztem, de a fõcímdalát kedveltem. Na és persze hogy is lehetne azt az interjút elfelejteni, amit Frei Tamás készített Carolina Tejerával..? :D
10/10
syuzi 2012 febr. 11. - 19:10:23 10/10
én is szeretem :)
kár hogy nem adják újra:(
pernelle 2011 jan. 29. - 21:46:24
szia!
nagyon régen amikor még az Rtlklub adta akkor néztem.Jó kis sori volt.Volt története.amostaniakat csak másolják régiekrõl.ugyanaz a sztori csak a szereplõk újak meg itt ott csûrik csvarják,tesznek hozzá vagy vesznel ennyi.
10/10
Kiri22 2010 máj. 08. - 16:44:08 10/10
Én szeretem ezt a soirt,mert nagyon jó sori volt,s nem csak Eugenia-t alakitó szinésznõ miatt,aki lássuk be nagyon csinos,hanem a története is jó volt,s nem nyújtoták ezer részen át.Aki tudd letöltési lehetösége vagy netán megvan neki annak még örülnék is.