Ciao Bella

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai tévéfilmsorozat, 13. rész, 23 perc

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Elio a család előtt megkéri Elena kezét, a lány pedig természetesen igent mond. A vacsorán a szülők szokás szerint egymás torkának esnek az esküvői előkészületek miatt, jövőbeni anyósa pedig rosszul lesz és kórházba kerül. Elio arra kéri újdonsült menyasszonyát, hogy költözzön hozzájuk és segítsen ápolni édesanyját. Elena bepánikol a feleség szereppel járó kötelezettségektől, és az esküvő küszöbén úgy érzi, egész eddigi életében elvárásoknak kellett megfelelnie. A világ legboldogabb menyasszonya elbizonytalanodik.

A műsor ismertetése: Elena attraktív, harmincas szingli, a montreali olasz negyed "principessája", akit mindenki szeret, de már elkönyvelték, hogy vénlány marad. Egy nap elüti egy busz, ő pedig a kórházi ágyon tér magához, ahol megfogadja, hogy változtatni fog életén, és mostantól kezdve minden nap minden percét kiélvezi.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Elena Batista
Sophia Batista
Edwardo Batista
Carmie Batista
Elio Lanza
Nunzio nagybácsi

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
aser 2008 júl. 31. - 20:06:21
Asztaaaaaaaaaaaaa!!!

Ez egy fantasztikusan humoros sorozat lesz!
Tök jó, hogy láttam az elsõ két részt!
Az külön fain, hogy 2 részt adnak egyszerre, így megbocsátható, hogy hetente három nap (kedd, szerda, csütörtök) 6 rész látható!
necsisek 2008 júl. 28. - 17:10:35
Szerintem is jó lesz. Bár nem olaszok készítették de olaszokról szól így rossz nem lehet;).Remélem könnyed vidám sorozat lesz. Valóban jó kis filmeket ada mostanság a DTV. Nekem a kedvencem a Rocca parancsnok azt is igazán megismételhetnék.
zoleiro 2006 aug. 11. - 18:15:40
Szerintem nagyon jó sorozat lesz, én vígjátékos jellegûnek érzem, de lehet, hogy nem ilyen lesz. Mindenesetre a Duna mostanában nagyon jó sorozatokat vásárol meg, az biztos! Csak így tovább! Azt hiszem ezen ment kb. 8 éve Az óceán lánya, azt nagyon szerettem. Bárcsak megismételnék!