Új Szeszélyes Évszakok / 1998.06.13-i adás

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, 36. rész, 60 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: VB-t ünnepeltünk 1998 nyarán, amikor ez az Új Szeszélyes ... először adásba került, s ez olyan labda volt, amit nem lehetett leütés nélkül hagyni. Parázs veszekedés kezdődött _ amúgy országos szinten _ szidalmazták a tv-t, hogy hány mérkőzést közvetítünk idehaza, elégséges lesz-e vagy kevés, milyen színű legyen a bemondónők ruhája, szóval elég nagy porfelhő kerekedett, amit a műsorban a szerkesztők úgy reagáltak le, ahogy még soha.

A műsor ismertetése: Antal Imre a borongós őszben is szokott jó kedélyével vezeti a műsort, melyben a nézők tanúi lehetnek annak, hogyan kergeti őrületbe szövegével Hacsek (Heller Tamás) kávéházi partnerét, Sajót (Beregi Péter). Maksa Zoltán és híradós csapata a mindennapok képtelen híreit szedi csokorba. Antal Imre viccmesélő partnere Pálffy István, és ezúttal sem lesz hiány gegekben, humoros jelenetekben, amelynek jelentős részét az amatőr parodista pályázat szereplői szolgáltatják. A műsort záró nagybohózat remek szórakozást ígér olyan színészek közreműködésével, mint Tahi Tóth László, Reviczky Gábor, Beleznay Endre, Benkóczy Zoltán, Pálos Zsuzsa, Pikali Gerda.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?