Királyi kórház

Bakancslistához adom
angol filmsorozat, 2. rész

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Botrány készülődik, amikor Goodley nővér gyanítani kezdi, hogy Mr. Dean esetleg nem törődik egy új érzéstelenítő szer szörnyű mellékhatásaival. Mindent tegyen kockára és legyen besúgó? Bennett nővér attól tart, kiderült titkos viszonya Dr. Culpinnal, mivel Luckes főnővér magánápolónőnek küldi.

A műsor ismertetése: Romantika, sebészet és történelem keveredik ebben a színes, hangulatos filmdrámában, melynek alapja a száz évvel ezelőtti londoni Királyi kórház orvosainak, ápolónőinek, betegeinek élete és az esetekről szóló feljegyzéseik. A kórház megnyitja kapuit az East End bombarobbanást követő zűrzavara előtt - ez volt az Európa-szerte zajló támadássorozatban a legutolsó. Ada Russell nővér megküzd a nehéz természetű, de briliáns sebésszel, Percy Deannel. Ethel Bennett nővér vajon képes lesz rá, hogy kövesse álmait, és orvos legyen a kórház rosszallása ellenére is? Meglepő, megindító és sokkoló sorozatunk olyan időszakot mutat be, mely egyszerre ismerős és mégis távoli.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sydney Holland
Dr. Millais Culpin
Nobby Clark
Thomas Hooley
Hurry Fenwick
Matron Eva Luckes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
youjasmine 2012 dec. 28. - 21:45:16 Előzmény jessi
uhh a voicét ezerrel lenyomta nálam, szó szerint odatapadtam a képernyõre, iszonyat jóóó!!! nagyon jó érdekes, lebilincselõ!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Nálam ez most hirtelen 10/10!!!
10/10
jessi 2012 szept. 25. - 16:15:44 10/10
Kiváló korkép és kórkép :-) 10/10
Kiváló színészekkel. Nincsenek üresjáratok. Filmként is izgalmas. Sokat tanulhatunk belõle.