A tett helyszíne

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol filmsorozat, 3. rész, 46 perc

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Keith elveszi a dokumentumfilm további folytatását Catherine-től, mert a nő eltitkolta az ügy számos részletét. Többek között, hogy az ügy megszállottja, George nyomozó annak idején talán meghamisította a bizonyítékot, amivel akasztófára juttatta az Alison meggyilkokolásával gyanúsított mostohaapát. Közben Catherine is rábukkan olyan nyomokra, amely arra utalnak, hogy neki is köze volt Scardale múltjához és már semmi sem az, aminek látszik...

A műsor ismertetése: 1963-ban, egy fagyos decemberi estén a 13 éves Alison Carter elindul kutyát sétáltatni, ám soha nem tér haza. A lány szinte nyom nélkül eltűnt és a rejtélyt soha nem oldották meg. Annak idején George Bennett vezette a nyomozást. Több, mint 40 évvel később, a nyomozás körüli események újra felszínre kerülnek, amikor a egy újságírónő készít egy dokumentumfilmet az esetről. Ám megmagyarázhatatlan módon az akkori, mára kisiklott életű nyomozó megtagadja az együttműködést.
A három részes bűnügyi film Val McDermid Wire in the Blood című bestsellere alapján készült.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Catherine Heathcote
a fiatal George Bennett
Philip Hawkin, Alison nevelőapja
az idős George Bennett
Ruth, Alison anyja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
pneklara 2011 márc. 19. - 15:40:54 7/10
Engem kicsit zavar, hogy idõben ugrál hátra és elõre.
SPOILER!! SPOILER!!
Szerintem a szokásos, nevelõapa általi molesztálási ügy lesz ebbõl, csak nagyon elnyújtva meséli el a történetet.
De az is lehet, hogy a film végére sem derül ki semmi, homályba vész az igazság. De meg lehet nézni, akár még izgalmas is.
feketevipera 2011 márc. 18. - 22:23:53
Bele-belenéztem, és eddig nem tûnt nagyon vészesnek. Ahogy látom, az IMDb-n is elég magas átlaggal bír. Majd a végén kiderül, hogy összességében milyen is volt.