Hope Klinika

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai drámasorozat, I / 3. rész

Értékelés:

42 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután Charlie keze megmozdult, Alexnek hatalmas reményei vannak, hogy a férfi hamarosan felépül. Közben egy beteget lát el, aki már megszámlálhatatlan műtéten esett át. Charlie egy fiatal férfin segít, aki egy balesetben veszítette el az életét és lezáratlan ügyeket hagyott maga mögött súlyosan megsérült testvérével.

A műsor ismertetése: A sorozatban a kórház orvosai és nővérei különleges esetekkel foglalkoznak, lélegzetelállító műtéteket végeznek és reménytelen helyzetekben reményt adnak. A sorozat központi alakja Dr. Alex Reid doktornő, akinek a vőlegénye, a kórház vezető sebésze Dr. Charlie Harris, egy autóbaleset következtében kómába kerül az osztályon, ahol mind a ketten dolgoznak. Miközben Alex megpróbál a betegein segíteni, abban reménykedik, hogy Charlie hamarosan magához tér. A férfi eközben különös módon a kórházat ?járja? és figyeli, ahogy Alex és a csapat bátor döntéseket hoz, hogy életben tartsák a reményt.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Oh jajj 2018 márc. 11. - 12:12:16 2/10
Ez hogy kapott 8+-t???
A Grace klinikától és a Vészhelyzettõl sem vagyok elájulva, de ez egy dél-amerikai szappanopera szintje. Ha ez 8, akkor a másik kettõ minimum 20...
cagines 2018 márc. 08. - 15:55:26
Ki a magyar hangja Charlienak?
10/10
Kovács Henrietta 2018 márc. 01. - 15:04:38 10/10
Szerettem ezt a sorozatot, de az utolsó rész... :/
Gaen 2017 júl. 21. - 14:38:05
SPOILER A 2. ÉVAD KEZDETÉIG!!!

Szeretem ezt a sorozatot, fõleg Michael Shanks karakterét. Õ egy nagyon jó karakterszínész (sokan tévesen azt hiszik, a karakterszínész csak önmagát képes játszani, pedig pont fordítva van, az képes többféle karaktert is eljátszani, a Cambridge is így definiálja; karakterszínész, mert több karaktert is el tud játszani), pusztán ha nem igényli a szerep, õ is önmagát játssza, mint ebben a sorozatban is, és nagyon szerethetõ és tisztelhetõ a saját karaktere.

Szóval csak a drama pour drama-t utálom. Olyan töketlenek ezek az orvosok (helyett a sorozat írói), seperc alatt ellenõrizni lehetne, hogy tényleg szellemekkel beszélget, csak felütnek pár könyvet, rámutatnak egy-egy bekezdésre, a szellem felolvassa, a doki visszamondja, csáááóóóó... Ehelyett ott szenvednek, hogy \"jaaaj, biztos megõrültem / jaaaj, biztos megõrült!\"

Anyáp õrült meg, mikor elvette anyádat, inkább tanulj meg gondolkodni...
Gaen 2017 júl. 17. - 20:59:51
Történeti lehetõségeiben gyáván (fantáziátlanul) megírt sorozat sokszor irreális dumákkal a forgatókönyvben és üres bölcsességekkel, közhelyekkel, de a karakterei szerethetõek. Simán lehetne belõle egy új Ghost, csak sorozatban (és ezért elnyújtott hepienddel), lehetne gazdagabb az asztrálsík (de nem Bûbájos boszorkák-os mûdrámákkal), de elfecsérelték a szuper lehetõséget erre, pedig a történeti alap az kiváló.

Michael Shanks pedig egy méltánytalanul mellõzött színész.
10/10
fjrngrd 2017 máj. 03. - 17:41:08 10/10
ezeknek a portosoknak van valami becsípõdésük, hogy nem sikerül a fõszereplõket kimásolni az imdb-rõl. hová tûnt Michael Shanks?
10/10
CHRIS1 2014 márc. 22. - 01:20:58 10/10
Kiváncsi lennék rá állítólag jó sori!!