Maria Isabel

Bakancslistához adom
mexikói tévéfilmsorozat, 57. rész

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Félix úr mindent tudni akar a kislányról, s eldönti, beszél az anyjával. Rosa Isela otthon elmeséli mi történt Lauritáéknál. Maria Isabel azonnal el akar költözni, de Ricardo nem engedi. Elmeséli igaz történetüket. Ricardo megígéri megvédi őket. Amargura meglátogatja Maria Isabelt és munkát kér tőle. Félix és Carlos úr megjelenik a házban...

A műsor ismertetése: Maria Isabel, a jószívű és gyönyörű szép bennszülött mexikói lány Nayarit államban él egy kisvárosban édesapjával, Pedroval, valamint mostohaanyjával, a gyűlölködő Chronával.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
pernelle 2011 jan. 29. - 20:13:30
Sziasztok!
Én néztem ezt a sorozatot,és igencsak tetszett.LÉnyege:maria isabel egy szegény indián lány s van egy gazdag barátnõje ,aki belszeret egy mérnökbe,de az apja tiltja neki a vele való kapcsolatot.A lány teherbe eseik és elszökik maria isabelell együtt a fõvárosba.Ott születik meg a kislány Rosa isela lesza neve.Késõbb Maria isabel is találkozik a mérnökkel Ricardoval és õ is beleszeret.Cselédként dolgzik a férfi házában,de hozzá megy feleségül.Az meg egyszer megcsalja vmi zongoramûvésznõvel de végül hepi lesz a vége.kb ennyirõl szólt.ja meg a Maria isabel is terhes lesz és egy rövid idõre viszamegy a régi falujába.A psi utána megy és visszahóditja és hepi.
maya87 2009 dec. 30. - 22:16:15
Én sem néztem, Isten ments!:P Igen ez a Carillo a rókaképû. :D
Petrapetrus 2009 dec. 30. - 22:07:15
Fogalmam sincs, ugyanis én nem néztem. Csak annyit tudok, hogy Adela Noriega volt a fõszereplõ, meg Fernando Carrillo, akit sosem kedveltem. X-)
maya87 2009 dec. 30. - 22:03:53
Ha jól emlékszem, ez megint egy tipikus szegény vidéki lány gazdaggá válásának története.:P