Az aktuális rész ismertetője: A szinte már unalmasnak tartott palacsintát nagyon izgalmasan is el lehet készíteni. Mindössze egy kis fantáziára van szükség, ehhez adunk ötleteket. A palacsintacsigák kinézetükben és ízükben is nagyon különlegesek, a palacsintatortánál pedig arra bíztat Bea, hogy süssünk kakaós palacsintákat úgy, hogy a tésztába tesszük a kakaóport. A dekoráció sem maradhat el soha, mini túró rudikat készítünk saját kezűleg a palacsintatortához, ezek önálló édességként is megállják a helyüket.
A műsor ismertetése: A műsorban a hétköznapi desszert receptek, különleges fortélyok és trükkök kapnak főszerepet. A 12 részes produkció műsorvezetője: Beatrix, aki a legmodernebb receptúra alapján, minőségi eszközökkel enged betekintést a csoki-csodák világába. Harrer-Abosi Beatrix, cukrász, a Harrer Csoki gyár vezetőnője. Receptjei a "nagymama gyümölcsöskertjére és konyhájára támaszkodik". Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia négy generáció óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal. A csokoládé műhely 2009 júliusában nyitotta meg kapuit, ahol természetesen minden édes álom valóra válik. Ez az egyedülálló élményvilág betekintést enged a csokoládégyártás kulisszatitkai mögé.
Hozzászólások