Feriha

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török drámasorozat, 80. rész, 60 perc

Értékelés:

87 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mindenki izgatottan várja az első tanítási napot. Cansu Emir oldalán jelenik meg, ami nagy port kavar barátai körében. Feriha és Cansu Emiren veszekszenek. Haldun próbálja kideríteni az igazságot Leventról. Zehra sokkoló információt tud meg Sophie-ról.

A műsor ismertetése: A sorozat Feriha Yilmaz életét beszéli el, aki nem várt események hosszú sora után két világ között találja magát... Feriha egy szegény család gyönyörű és ambiciózus lánya. Eszének és szorgalmának köszönhetően a lány egy nap ösztöndíjat kap egy neves magánegyetemre. Feriha az egyetemi tanulmányait hazugsággal kezdi, hiszen gazdag lányként mutatkozik be, hogy sikerüljön beilleszkednie a számára oly szokatlan fényűzés világába. Hamarosan szemet vet rá a jóképű és gazdag, nőcsábász hírében álló Emir, aki mit sem sejt Feriha valódi életéről. A lánynak sem közömbös a fiú közeledése, így a bonyodalmak azonnal kezdetét veszik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Vitzilopocstli 2020 jún. 30. - 13:13:29 Előzmény Menendez
Köszönöm! Valószínüleg ez lehet, mert nem illik sehova máshova, csak egy álomképhez.
offtopic
napraforgó 2020 jún. 30. - 13:11:39 Előzmény Vitzilopocstli
Azokat még hamarabb feladtam, mint a törököket. Elviselhetetlenül ostobák. A sokat emlegetett paula és paulinát végigszenvedtem pár éve, mert annyit dicsérték, de borzasztó volt.
Ha érdekel a véleményem, beleolvashatsz a topikjába. Nem kiméltem.
A törökök meg annyira sötétek, annyira brutálisak, agresszivok és bizony, még azok sem tetszettek, amiknek jó vége lett.
Most jobb hiján a don Matteo ismételgetéseit nézem, meg a régi német sorozatokat, vidéki doktort, falkenaui erdészházat.
A magyarokból a Mintaapák volt a kedvencem, de ott meg kicserélték a fél szereplőgárdát, igy ki tudja, milyen lesz.

Ha most ismerkedsz a fórummal és a lehetőségeivel, használd az Offtopik gombot, ha nem a cimadó műsorral kapcsolatban van mondanivalód.
Üdv.
10/10
Menendez 2020 jún. 30. - 12:54:58 10/10 Előzmény Vitzilopocstli
Mintha olyan rémlene, valaki álmában történt, talán Cansu álmodott a fojtogatásról!
Elhaym 2020 jún. 22. - 15:02:07 Előzmény Vitzilopocstli
Pár jó sorozat, aminek a vége boldog. Piszkos pénz tiszta szerelem, Fatmagül, Fogd a kezem.
Vitzilopocstli 2020 jún. 22. - 13:38:38 Előzmény napraforgó
Örülök neki,hogy nem vagy az ,bárcsak tudnám,hogyan lehet akarni azt, hogy ne legyek depis. Ezért veszélyes az ilyen filmsorozat követése, mert még az a maradék kis életkedve is elmegy az embernek. A napsütés segíthet, de az sajnos nem ki-be kapcsolható mint a tévé. Köszi, hogy válaszolgatsz nekem, igazán kedves tőled. hogy segítesz ennek a weboldalnak a kitapasztalásában. Sajnos azt még nem tudtam kideríteni, hogy ki és mikor fojtogatta párnával Ferihát, pedig újra átböngésztem a Youtube-ot, de abbahagytam, még mielőtt ellenállhatatlan önpusztítási vágy le nem teper. Nem tudom miért ilyen keserű minden török sorozat vége? Ezelőtt a Tiltott szerelem címűn keseregtem, úgy vágyom már egy kis happy and-re. A délamerikai sorozatokban van, de azok meg olyan bugyuták, hogy nem lehet elviselni. Azokkal te hogy állsz?
offtopic
napraforgó 2020 jún. 20. - 15:13:08 Előzmény Vitzilopocstli
Nem tudom mi való depressziósoknak, mi nem, mert én nem vagyok az, és nem is akarok az lenni, ezért nem is nézek ilyen szerencsétlen történeteket. Általában nem nagyon szeretem a török sorozatokat, túl durvák az én ízlésemnek.
Itt is, apuka folyton ordit és abriktolja a családját, anyuka halálra dolgozza magát, Feriha titkolózik és szégyenli, hogy szegény családba született, ezért hazugságok hálójába keveredik, a bátyja egy bunkó, az egyetemista fiatalok meg sznob barmok, akik lenézik a náluk szegényebbeket és azzal szórakoznak, hogy megalázzák őket. Mindenki szenved, szegény, gazdag egyaránt.
Ha ez jó sorozat, hát nézzed.
Vitzilopocstli 2020 jún. 20. - 12:26:18 Előzmény napraforgó
Köszönöm!Pedig jő sorozat, de nem való depressziósoknak.
napraforgó 2020 jún. 19. - 20:33:37 Előzmény Vitzilopocstli
Köszönöm a bizalmat, de én az első pár rész után abbahagytam a Ferihát és bevallom, annyira nem is érdekel a történetük.
Talán valaki más meg tudja neked mondani, ki fojtogatott és kit.
Vitzilopocstli 2020 jún. 19. - 20:10:18 Előzmény napraforgó
Tudnátok nekem segíteni. A F eriha előzetesében feltűnik egy részlet, ahol Ferihát egy barna hajú nő párnával folytogatja. Öszintén bevallom én nem bírtam ki már végignéztem az utolsó részeket is többször, de ilyen jelenet egyikben sem volt. Tudja valaki, hogy hol van ilyen történés a sorozatban?Hálás köszönet annak, aki megsajnál és elárulja, és megment vele idegősszeroppanástól .
10/10
Pércsi Dániel 2020 jún. 15. - 11:04:51 10/10
Nagyon jó!
Feriha19 2020 márc. 28. - 18:04:18
Sziasztok. Valaki tudna nekem segiteni hogy hol tudnám megnézni magyarul az emir utját??
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 17:31:14 1/10 Előzmény Caffe
Hihi! A legnagyobb zavart az okozza, hogy egyik sori reklám szünetében össze-vissza reklámozzák a csatorna egyéb sorozatait.
Egyébként szerintem, még a sori készítői fizetnek is azért, ha valamelyik csatorna a műsorára tűzi ezeket a sorikat.
Caffe 2020 jan. 17. - 15:24:19 Előzmény K. Zsuzsi
Hihi, az egyik venezuelai, a masik torok sorozat:)
Egyebkent persze igazad van, ezek osregi sorozatok lehetnek, feltetelezem fillerekert aruljak csokorban.
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 15:08:50 1/10
Feriha itt és Feriha a Valentiná-ban, azt sem tudni, melyik sorit nézi az ember. Hát nem nézem egyiket se.
yodabp 2019 jan. 25. - 13:16:10
Imádtam a sorozatot és baromira hiányzik! De ami jött helyette Cennet az is baromi jó sorozat.
10/10
Berenim26 2019 jan. 01. - 11:47:30 10/10
Teljesen egyet értek veled! Ez a sorozat rengeteg élő példát mutatott a való életből. Szerintem nagyon tanulságos, kifejező sorozat! Számomra felfoghatatlan a harmadik évad Feriha Feriha nélkül ahogy szinte Emir is Emir nélkül ugyanis én elvesztettem őt is! Emir nem az a herceg akit megismertünk ő már nem Ferihához hanem Güneshez tartozik! Így Emir pont olyan halott mint a szeretett Feriha!
Csak valaki 2018 dec. 31. - 00:19:37
Szerintem az Emír útja nagy semmit nem ért. Át kellett volna gondolják hiszen Ferijáról szólt ez a sorozat az életéről Emír csak a szerelme volt. Szerintem rosszul döntöttek mikor ki vették a sorozatból. Nagyobb sikereket volna a 3 évadnak ha Feriha marad a sorozatban hiszen ara létünk volna kíváncsiak , hogy hogy folytatódik a szerelmük . Nagyon el ha........... ezel a 3 évadot az első kettőt imádtam. Ehhez hasonló sorozatott még nem láttam nagyon sok sorozatot láttam már de még ílyen jót nem . Hosszú lenne le írni miért gondolom ezt , hogy ez volt a legjobb. Ezért is mondom a 3 évadot jobban átt gondolhaták volna míelöt így el ha....... eszt a jó sorozatot az Emír útjával .De ez az én véleményem mindenki más , hogy gondolja én így. Szívesen néztem volna még Emír és Ferijá szerelmét, életét, veszekedését , kibékülését.
Csak valaki 2018 dec. 26. - 16:38:40
Minden nap izgultunk, hogy most mi lesz mikor Halil el rabolta Feriját vagy mikor meg mérgezték öket vagy mikor Emír balesetezet Handéval . Mennyi fájdalom, szenvedés volt a sorozatban. De mindent túl élt a szerelműk. Tőbbi sorozatba megjelenik a főhősnő gazdag édesapja de itt nem itt úgy lett gazdag hogy ő ttet tanult érte hogy az lehessen aki szenvedett is érte elég sokat . Meg kapta a szerelmet is össze házasodott velle és örülök neki, hogy még vágták a végét és úgy lett vége ,hogy össze házasodtak . Nem is tudom ,hogy gondolták hogy az Emír útjának Ferijanélkül sikere lesz ez van .
Csak valaki 2018 dec. 26. - 16:07:08
Nagyon sajnálom, hogy vége lett a sorozatnak. Ez a sorozat volt az eddig legjobb sorozat amit láttam valaha. Minden nap izgulva ültem le a tv elé, hogy meg nézem mert ennek a lánynak nem minden napi élete volt. Ő mert álmodni egy jóbb életről meg kellett küzdenie a családjával és a mindennapi hazugságai val. Bár persze nincs rendbe , hogy hazudott de ilyen az élet persze ő eszt nem direkt csinálta. Csak egy kicsit más akart lenni tudta ha el mondja az igazságot el veszített mindent. Szeretette ezt a fiút az ő szerelműk nem semmi volt az, hogy minden le győzött hazugságot , csalás, ármánykodást . Ezt jó volt látni mert ilyen szerelem csak a mesében van ő épp ezért álmodott. Sajnos tudta , hogy, mindent kockára tesz ezzel és előbb utóbb fell kell ébrednie . De ezért néztük ezt a sorozatot a minden napjaingban éltek a szereplők . Ott volt Seher aki bármit csinált lopott , hazudott mégse jutott előrébb csak nevetek rajta tetszett . Mert ugye ilyen az ember a mi világunkba lopp , csall , hazudik csakk , hogy előrébb jusonn . . Persze Ferihának nem ez volt a célja csak ki akart törni a szülei és a szegénység fogságából mer mert álmodni persze arra nem gondolt mi lesz ebből . Sokan ászt mondják, hogy Ferijának menni ekkell mert soha nem tud nevetni meg fancsali képü még is mind ő miatta meg Emír miatt néztük a sorozatot. Sokan aszt mondják hogy hogy lehet eszt nézni szóval azok is belle néztek .Igen nem mindennapi igen sokan lettek volna ennek a lánynak a helyében ,hogy mi mindenre képes érte a szerelme . Azért is izgultunk , hogy Koráy és Hande szerelmével mi lesz . Ez hihetetlen mi mindenre képes a szerelem tudom ez egy tv sorozat de jó volt őket nézni mindennap nap . Nem hasonlít az eddigi sorozatok hoz amitt láttam sajnálom ,hogy vége lett . A3évadról ne is beszéljünk jó hogy nem lett sikeres hiszen a sorozatobol ki írták a fő szereplő nőtt akiröl eddig szólt a sorozat azért ültünk a tv elé, hogy Feriját lássuk meg Emírt nem Emír új nőjét szóval ne csodálkoznak , hogy nem hozott sikert Emír útja . Én szívesen látnám volta őket még . Jó páros voltak .na várom a negatív kommenteket
hanguktaekwondoo 2018 nov. 30. - 12:46:07
.
Összes hozzászólás