Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal e heti adása Csengerre látogat, ahová Marcsit Mikó István kíséri el. Almafajtákkal ismerkednek, készítenek sült almát, almachipset. Az almás ételeken kívül pulykákról is szó esik, göngyölt pulykát készítenek, melyet kitűnő tokaji borral kísérnek.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások