Az aktuális rész ismertetője: A mai adásban az egészséges táplálkozásról lesz szó. - Miből mennyit: a táplálkozás tudománya a különböző életszakaszokban - A szántóföldtől az asztalunkig: táplálékunk útja és előállításának ellenőrzése - Anyatejes táplálás: miért és meddig fontos a szoptatás? - Mellétáplálás: hogyan szoktassuk a gyerekeket a helyes táplálkozásra? - Mi van az étlapon? Egészséges és ízletes ételek készítése modern technológiával. - Közös készülődés: a család étkezési szokásainak kialakítása.
A műsor ismertetése: Hogyan működik a körülöttünk lévő világ? Mi az alapja, tudományos háttere a hétköznapok során használt technológiáknak, eszközöknek, anyagoknak? A sorozatban ezekre a gyakran megfogalmazott kérdésekre keressük a választ a Szent István Egyetem munkatársainak segítségével.
Hozzászólások