Alfamann - Ámokfutás / Az öngyilkos lány

Bakancslistához adom
német krimi, 1. rész

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tom és Jessica egy család, vagy inkább párterapeuta rendelőt tartanak fent. Mindketten szabályos rendelési időben dolgoznak. Egy alkalommal Rozenzweig felügyelő ismét Tom segítségét kéri egy meglehetősen bonyolult ügyben. Hübner, aki kispolgári külsővel rendelkező fegyverkereskedő fogva tart egy fiatal lengyel lányt. Nadját arra kényszeríti, hogy táncoljon neki és vetkőző számokkal szórakoztassa. Nadja megkísérli a szökést és öngyilkossággal fenyegetőzik. Tom megmenti, majd a lány Hübnert erőszakoskodás közben megöli.

A műsor ismertetése: A vak ex-rendőr, Tom Leschek összetalálkozik egy holland nővel, Jessica van der Laan-nal, aki úgy mint, Tom pszichológus. A találkozás mindkettőjük megrázó élménnyel kezdődik. Martin Buch Müller, a rendőrség kommandós alakulatának tagja egy családi válság következtében lányával, Katherine-nel él. Az elvált feleség visszaköveteli a kislányt. A férfi a gyereket Párizsba akarja menekíteni. A rendőrség üldözi őket és miközben betérnek egy áruházba, Martin kegyetlen vérfürdőt rendez és elbarikádozza magát és Katherinét.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Martin Buchmüller
Tom Leschek
Laura Hills
Dr. Richard Rosenzweig

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Petrapetrus 2010 márc. 01. - 18:53:34
Igazán leadhatná a tv2...
Petrapetrus 2009 szept. 01. - 17:41:12
:-)
Petrapetrus 2009 aug. 23. - 20:24:46
Igen, tudom, az "ágyas" filmjét. Azt is láttam már anno, akkor tudom, hogy nem tetszett. Tobi mondjuk jó volt benne, csak a nõk idegesítettek a filmben... :-P

Ez az Alfamann meg nagyon jó, legalábbis amennyire emlékszem belõle... Tobi benne a fegyveres pali, aki betéved az üzletbe... A végét nem árulom el, bár gondolom sejted, mi, ha nem tetszik... :-( :-)))
zs9302 2009 aug. 23. - 20:08:11
Én nem láttam. De biztos, hogy szeptember 1. 11:35-kor adják Moretti másik filmjét, hogy véletlenül se lássam!
Petrapetrus 2009 aug. 23. - 17:07:22
Szerintem én ezt láttam... Ez egész jó kis film, csak a vége nem tetszik... :-(