Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal annak jár utána, mennyire elterjedt hazánkban a barbecue, ez a különleges ételkészítési technika. Marcsit Adorjányi Máriusz, gasztroblogger kalauzolja a BBQ világában, bemutatva a fűszerezési eljárást, a szükséges húsok kiválasztásának folyamatát, az eszközöket és azokat a helyeket, ahol az így készült fogásokat meg is lehet kóstolni.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások