Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Crude Awakening & Enemy of My Enemy

Bakancslistához adom
Vice / Crude Awakening & Enemy of My Enemy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, II / 9. rész, 29 perc, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután megsérült egy olajkút, több mint 200 millió liter olaj ömlött a Mexikói-öbölbe 2010-ben. Ez volt az amerikai történelem legsúlyosabb környezeti katasztrófája. Shane Smith Louisianából számol be ennek következményeiről. Az Arab-félsziget leggyengébb pontja Jemen, ahol az al-Kaida megvetette a lábát. Az amerikaiak azonban attól tartanak, hogy a gyakorlatilag négy befolyási részre szakadt ország lesz a következő Afganisztán, ahol a legnagyobb veszélyt az Irán által támogatott siíta felkelők jelentik.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?