A pénz hálójában

Bakancslistához adom
Bad Banks / Die Gewinner von heute
15 éven aluliak számára nem ajánlott német filmsorozat, II / 4. rész, 60 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Hat hónap telt el, hogy a pénzügyi világ majdnem összeomlott a gazdasági válságban. Az új, szigorúbb szabályozások rendkívül megnehezítik az üzletet a világ harmadik legnagyobb bankja, a Deutsche Global Invest számára. A cég igazgatótanácsában az új befektetési főnök, Christelle Leblanc célkitűzései fokozatosan háttérbe szorulnak. Még az ambiciózus Jana Liekam befektetési bankár dolgai sem terv szerint alakulnak. Ám Jana erős pozícióba kerül, amikor Leblanc Berlinbe küldi egy feladattal.

A műsor ismertetése: Miután Janát elbocsátják a neves luxemburgi befektetési banktól, álommunkát kap az egyik frankfurti befektetési banknál. A barátját és az ötéves lányát hátrahagyva elvállalja azt. A fiatal, ambiciózus és tehetséges befektetési bankárnak sikerül gyorsan kedvező benyomást kelteni főnökében, Gabriel Fengerben és csapatában. Jana azonban hamarosan kettős szorításban találja magát, amikor kiderül, hogy a korábbi főnöke, Christelle Leblanc a háttérből továbbra is irányítja és manipulálja őt.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
tesz-vesz 2021 máj. 14. - 22:30:51 10/10
3-4 rész után már zseniálisnak gondoltam, soha nem gondoltam hogy ilyen véleményemre elég lesz kb 3 rész, nagyon jó tempót diktál a sorozat. akinek a kissé giccses Milliárdok nyomában tetszett, annak ez a realistábbnak tűnő európai mestermunka kiváló színészekkel szerintem méginkább tetszeni fog.
eredeti nyelven néztem, nem tudom milyen a szinkron. most tartok a második évadban.
10/10
zimike 2020 márc. 24. - 08:27:28 10/10
Nagyon jó kis minisorozat ...ütős befejezéssel ....mindenkinek csak AJÁNLANI tudom !!!