Az aktuális rész ismertetője:
A műsorban egy biotanyán sok információ elhangzik a paradicsomról,majd a Debreceni Egyetem laboratóriumában meg is vizsgálják, hogy mit tartalmaz a friss szedés.
Mitől jó a magyar dinnye, milyen dinnyét vegyünk?
A műsorban zöld paradicsomlekvárt, padlizsán krémet, paradicsomlevet, és zempléni bárányt főznek a közreműködők.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások