Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal a francia konyha rejtelmeibe avatja be a nézőket. Marcsi kideríti, mit jelentenek pontosan a gasztronómiában használatos francia eredetű kifejezések, melyek a franciák kedvenc konyhai alapanyagai, és hogyan kerül egy provence-i hangulatú kávézó a pátyi pincesorra.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások