Az aktuális rész ismertetője: Mindenki várja az egyik legszebb ünnepünket, bár a készülődés feszültségekkel teli időszakát nem könnyű átvészelni. Ebben az adásban Marcsi Csomor Csilla segítségével bemutatja, hogyan lehet nyugalmat csempészni e nehéz napokba. A gasztronómia is a karácsonyi menühöz ajánl gidacombot, kecsegelevest és remek desszerteket
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások