Az aktuális rész ismertetője: Gyenesdiás 100 km-re Magyarország nyugati határától, a nyugat-balatoni régióban, a Balaton partján, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik 18,5 km2 területen. A település szomszédos Keszthellyel, a kultúr várossal és Hévízzel, a világhírű gyógyfürdővárossal. A mai község életét elsősorban a turizmus határozza meg, ami a Balatonnak, a Keszthelyi-hegység természeti környezetének, kirándulóhelyeinek, a környék látnivalóinak köszönhető. Műsorunkban egyebek között a következő ételek elkészítésével ismerkedhetnek meg a nézők: Gyenesdiási betyárgombóc leves "sparhejten", Medvehagymás tocsin, Zalai kapros-tejfölös káposzta.
A műsor ismertetése:
Gyenesdiás 100 km-re Magyarország nyugati határától, a nyugat-balatoni régióban, a Balaton partján, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik 18,5 km2 területen. A település szomszédos Keszthellyel, a kultúr várossal és Hévízzel, a világhírű gyógyfürdővárossal.
A mai község életét elsősorban a turizmus határozza meg, ami a Balatonnak, a Keszthelyi-hegység természeti környezetének, kirándulóhelyeinek, a környék látnivalóinak köszönhető. Műsorunkban egyebek között a következő ételek elkészítésével ismerkedhetnek meg a nézők: Gyenesdiási betyárgombóc leves "sparhejten", Medvehagymás tocsin, Zalai kapros-tejfölös káposzta.
Hozzászólások