Álomház

Bakancslistához adom
Property Brothers: Forever Home / Honoring Lola
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, IV / 5. rész, 42 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jonathan és Drew Scott ikertestvérek. Mindkettőjük hivatása és szenvedélye a lakásátalakítás, az élet pedig úgy hozta, hogy együtt is dolgoznak. Az Álomház című vadonatúj műsorban olyan pároknak segítenek ötletekkel, tervekkel, inspiráló megoldásokkal, akik találtak ugyan egy helyes házat, de az állapota miatt hezitálnak, hogy megvegyék-e. Jonathan és Drew számítógépes látványtervekkel próbálják meggyőzni őket, hogy igenis van fantázia a kiválasztott ingatlanban. Vajon sikerrel járnak? És ha igen, megoldható annyi pénzből az átalakítás, amelyet a kezdetekkor becsültek?

A műsor ismertetése: Drew és Jonathan Scott küldetése, hogy pároknak segítsen átalakítani meglévő házukat örökre szóló otthonokká _ egy olyan hellyé, ahol letelepedhetnek és boldogan élhetik az életüket. Tudják, hogy házuk "az igazi", ahol együtt terveznek megöregedni. De mielőtt ez megtörténhetne, szükségük van Drew-ra és Jonathanre, hogy kiaknázzák a ház minden lehetőségét. Először Drew megmutat a háztulajdonosoknak frissen felújított otthonokat, hogy megnézzék, mi az, ami nélkül tudnak élni, és mi az, ami nélkül nem. Majd Jonathan mutat két lehetőséget, amelyekkel különböző módokon szemlélteti, hogy a házat hogyan lehet újragondolni. A kockázat nagy és a nyomás is, mivel a testvérek teljes felújításban gondolkodnak, vállalva az akadályokat, hogy a házakat örökre szóló otthonokká alakítsák.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?