Az aktuális rész ismertetője: Karcag és környékére látogat el Balázs Péter színházigazgató, színművész kíséretében a Gasztroangyal, hogy az egyik legrégebben háziasított haszonállatunk, a birka tartását és felhasználását vegyék górcső alá, miközben még a hortobágyi pásztorélet napos és felhős oldalába is bepillantanak. Majd régi gabonánk, az elfelejtett köles nyomába erednek, ami egészséges, finom, számtalan étel készíthető belőle, és még azzal is büszkélkedhet, hogy a 2011-es országtorta nélkülözhetetlen alapanyaga!
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások