SpongyaBob Kockanadrág / Kisállatok vendéglője / Szerelmi karantén

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / A Place for Pets / Lockdown for Love
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, XIII / 68. rész, 30 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A vendégek kisállatokat visznek a Rozsdás Rákollóba. Rák úr hamar rájön, a házi kedvencek jövedelmezőbbek, mint gazdáik. // Planktonegy újabb randevút szúr el Karennel, Így ő bezárja a Veszélyes Vödröt, amíg Plankton nem bizonyítja szerelmét.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok