Az aktuális rész ismertetője: A közel-keleti ízek megihletik Toniát, aki yalangit (szőlőlevélbe burkolt gombóckák) és soutzoukakiát (húsgombócok fokhagymás köményes szószban) készít.
A műsor ismertetése: "Az én görög konyhám" második évadában Tonia Buxton séf folytatja a görög mediterrán vidék kulináris és kulturális felfedezését. Tonia a nyarat ősei földjén, Cipruson tölti. Limassolban elérkezett az éves borfesztivál ideje. Tonia-t egy családi borgazdaság borkóstolójára hívják, ahol zamatos csirkét süt. A Troodos-hegység falvaiban Tonia meglátogatja a rokonait, és jellegzetes ciprusi ételeket készít, majd keftedes húsgombócokat süt egy hegyi piknikre. Segít a barátainak is, akik azért érkeztek ide, hogy egy hagyományos esküvőn kössenek házasságot.
Hozzászólások