Famous in Love / Megtalált jelentés

Bakancslistához adom
amerikai drámasorozat, 6. rész, 45 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Nina és Rainer egy last-minute útra megy Kínába, hogy megmentse a filmet egy újabb kudarctól. Mindez viszont félresiklatja Rainer hétvégi terveit Paige-dzsel. Amikor kiderül, hogy Alan és Rainer kölcsönösen kötődnek az ízlésükhöz, Nina kényelmetlenül érzi magát. Cassie anyagi problémái tovább folytatódnak, emiatt aztán azon gondolkodik, hogy többet dolgozzon, mint topless szobalány. Eközben Jordan az anyjával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Sz András 2020 márc. 20. - 08:07:24 1/10
a 6. percnél járok és kijelenthetem hogy ilyen sz@r színészi játékot régen láttam már, bár a forgatókönyv lehetetlen mondatai sem segítenek rajta
7/10
Magnolia1 2018 aug. 15. - 19:29:38 7/10
Végignéztem mind a két évadot. Én alapvetően szeretem az ilyen limcsi sztorikat. Nem hagy bennem mély nyomot, de arra, hogy 40 percre kikapcsoljon, tökéletes. A logikai hibák viszont megbocsájthatatlanok, és van belőlük benne bőven. Hogy akkor miért adtam rá mégis 7-est? Mert a második évadot egyetlen napon néztem végig, és teljesen kikapcsolt a hétköznapok szarságaiból. Ha nem ezt néztem volna, kap egy közepes 5-öst. Harmadik évad, úgy fest, már nem lesz. Kint sem volt nézettsége.
2/10
szookedorina 2018 júl. 26. - 18:03:21 2/10
tanulság; Aki természetes halállal akar meghalni annak bátran ajánlható, az nem fog unatkozni!

A 6. részig végignéztem, mivel mindig hasonló történések zajlottak csak más és más szemszögből, átugrottam, áttekertem gyorsba bele-bele nézve a 10. részt ugyanaz a langyos víz, aztán a 2. évad 10. részét is áttekertem semmi izgalom (hasonló történések zajlottak mint az 1,2,3,4,.....csak más és más szemszögből) , csak annyi, hogy nincs vége.