Dr. Kelleher egzotikus állatklinikája / Ne félj, fürjem

Bakancslistához adom
Dr K's Exotic Animal ER / Trick or Treatment
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, VII / 2. rész, 60 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Talán nem is létezik olyan állatfaj és betegség, mellyel Dr. Kelleher ne tudna mit kezdeni. Az elmúlt adások legemlékezetesebb pillanatait felidéző epizódban többek közt egy vérző fejű fürjjel és néhány elárvult, egy építkezésen talált mosómedvekölyökkel is találkozunk _ valamint egy sérült szemű sündisznóval, melynek azonnali sebészeti beavatkozásra van szüksége.

A műsor ismertetése: Dr. Susan Kelleher az egyik legnépszerűbb és legfelkapottabb állatklinikát vezeti Dél-Floridában. Az intézmény azonban nemcsak a magas színvonala miatt híres – hanem arról is, hogy ritka és egzotikus állatokra specializálódott. "Bármi jöhet, kivéve kutyák és macskák. Ami befér az ajtón, meggyógyítom" – szól Dr. Kelleher mottója. És érkeznek is a betegek rendületlenül. Nyulak, halak, rókák, madarak, görények, erszényesek – sőt, olykor még emberszabásúak is.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?