Tényleg így készül?! - USA / PEZ és parmezános csirke

Food Factory USA / Pez & Chicken Parmesan
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai szórakoztató műsor, II / 8. rész, 27 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?
Vetítések:
1:05, vasárnap (március 09.)
National Geographic

1:05, vasárnap (március 09.)
Nat Geo HD

1:32, vasárnap (március 09.)
National Geographic

Az aktuális rész ismertetője: Kíváncsi vagy rá, hogy hol és hogyan készül a világszerte ismert, már-már kultikus PEZ cukorka? És hogy mi a tökéletes _ fagyasztva megvásárolható _ csirkehúsos-parmezános spagetti receptje? Ha érdekelnek az élelmiszeripar titkai, tarts velünk!

A műsor ismertetése: Amerika olyan ország, amely igencsak szereti az ételt - amelyből jó, ha minél több van! Minden egyes, közismert nevet viselő chipses zacskó, sörösdoboz vagy cukorkacsomagolás mögött óriási gyártási folyamat áll, amely eljuttatja a terméket a tömegeknek. A 'Kedvenc amerikai kajáink' lenyűgöző bepillantást nyújt a különös, lenyűgöző folyamatokba, amelyek előállítják Amerika kedvenc ételeit. Minden egyes ínycsiklandó epizód hármat is felszolgál az ország kedvenc falatjai közül. A McDonald's sült krumplijától a Budweiser sörig - utunk kézműves konyhákon és tömeggyártásra berendezkedett óriási gyárakon át vezet. Legyen tanúja annak, ahogy nyersanyagok hatalmas mennyisége alakul át a kész termékké, amely milliók kedvence, és közben ismerje meg az elkötelezett embereket és a lenyűgöző gépezeteket, amelyek lehetővé teszik mindezt!

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?