Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Surveillance City & The Forgotten War

Bakancslistához adom
Vice / Surveillance City & The Forgotten War
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, II / 12. rész, 30 perc, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A második évad záró részében a New Jersey állambeli városba, Camdenbe látogatunk, amely az egyik legszegényebb, drogsújtotta város az országban, a gyilkosságok száma 12-szerese az országos átlagnak. 2011-ben a város majdnem felére csökkentette rendőrség létszámát, miközben egy új technikai apparátussal szerelték fel. Szudánban egy évtizede dúl a polgárháború. Ben Anderson elmegy a Csádban és Szudánban lévő menekülttáborokba, hogy beszámoljon az áldozatokról, akikről elfeledkezett a világ.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?