Az aktuális rész ismertetője: Tudják, hogy mi az az esztena, a csorba, vagy a puliszka? Ettek már ordát, sütöttek már kenyeret káposztalapin, merítettek már sóskútból vagy borvizes forrásból? Ha nem, akkor kövessék nyomon a Gasztroangyalt, ahol egy fantasztikus erdélyi kaland mellett megismerhetik a székely gasztronómia rejtett kincseit.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások