Az aktuális rész ismertetője: "A Gasztroangyal ebben az adásban a marhahús elkészítését, a marhafajtákat és a világhírű szürkemarhát mutatja be a Szomor biogazdaságban. A steak-ek különböző elkészítését Molnár Gyula séftől leshetjük el, aki a Prima Steakház világhírű séfje."
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások