A lopás művészete

Bakancslistához adom
The Art of More / The Interview
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai drámasorozat, I / 9. rész, 45 perc

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Brukner legutóbbi törvényszegései napvilágra kerülnek az árverés napján. Roxanna azon töpreng, hogy mit kezdjen azzal, ami kiderült Grahammel kapcsolatosan. Brukner tudomást szerez Graham árulásáról, Uzay és Demir pedig megpróbálja meggyőzni Hassant, hogy meg kell szabadulniuk Grahamtől.

A műsor ismertetése: A New York-i aukciósházak titkos világába kalauzol el az AXN első évadával jelentkező A lopás művészete (The Art of More). A sorozat bejuttat minket a kulisszák mögé, és lerántja a leplet a milliárdos műkincskereskedők látszólag elbűvölő világában folyó bűnözésről. Olyan hollywoodi csillagok kalauzolnak minket, mint Dennis Quaid és Kate Bosworth. Akit érdekel a luxus, a páratlan műkincsek és a pénz világa, merüljön el a legfelső tízezer korrupt világában hétfőnként 21:00-kor, dupla epizódokkal A lopás művészetében.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
napsütötte 2018 okt. 08. - 22:39:56
A 2015-ben, a Crackle nevű amerikai online tartalomszolgáltatón indult drámában a New York-i aukciósházas titkos világába vezetik be a nézőket az alkotók. Lerántják a leplet a milliárdos műkincskereskedők látszólag elbűvölő világában folyó bűnözésről.

Spoilernek is lehet mondani, de inkább epizódismertetőnek gondolom:
1. rész: Miután a Parke-Mason aukciós ház elad egy értékes művészeti gyűjteményt, a kezdő kereskedő Graham Connor előlép az új "aranyfiú" szerepébe. De egy csempész Graham múltjából veszélybe sodorja ezt a nehezen kiharcolt sikert. A feszültség tovább fokozódik, amikor a gazdag Sam Brukner gyűjteménye kegyetlen versenyt indít el a rivális aukciós házak között.
2. rész: A nevezetes rock emlékek aukciója veszélybe kerül, amikor Pete Townshend műtárgyát ellopják. Két újabb csempész érkezik New Yorkba Graham múltjából, és próbálják visszacsábítani őt a csempészüzletbe. Roxanna Whitman, Graham riválisa megszerez egy felbecsülhetetlen értékű művészeti gyűjteményt, de hamarosan rájön, hogy a kollekció nem az, aminek tűnik.
3. rész: Egy házaspár milliókat érő aranypénzt talál elásva a kertjükben, és ezzel kegyetlen versenyt indít el az aukciós házak között. Graham csatlakozik Bruknerhez egy hétvégi kiruccanásra, mivel azt reméli, hogy megszerezheti a jogokat. Uzay és Demir megszervezi egy orosz bandavezér számára, hogy megvehesse az egyik régiséget, és Grahamat bízza meg az üggyel.
4. rész: A Napóleon emléktárgyak aukciója számos potenciális vevőt vonz. A Swift gyűjtemény értékének a növelése érdekében Roxanna egy hamisító segítségét kéri. Graham egy magasabb fokozatba kapcsol annak érdekében, hogy végre meg tudja szerezni a Brukner gyűjteményt. Graham, Uzay és Demir találkozót szervez az orosz bandavezérrel, hogy el tudják adni a maszkot.
drtibi 2018 okt. 08. - 19:37:06
Nagyon profi az ismertető! Én is köszönöm.
napsütötte 2018 okt. 08. - 14:29:46 Előzmény John Falcon
Szívesen!
8/10
John Falcon 2018 okt. 08. - 13:06:08 8/10 Előzmény napsütötte
A Port.hu helyett én köszönöm meg az ismertetőt... :)
napsütötte 2018 okt. 08. - 08:51:10
Graham Connor (Christian Cooke), az iraki háború veteránja menő New York-i üzletemberként kezd új életet, miután katonaévei alatt ügyesen csencselt antik műtárgyakkal. Arthur Davenport (Cary Elwes), a simlis műgyűjtő segítségével Graham igyekszik maga mögött hagyni kétes múltját, és megszerezni Sam Brukner (Dennis Quaid), a bohém milliárdos és wannabe politikus gyűjteményét. Legnagyobb ellenfele Roxanna Whitman (Kate Bosworth) örökösnő, aki szintén élete legnagyobb dobására készül, miközben saját démonaival is szembe kell néznie.