Amerikai restaurálás / Itt jön a bíró

Bakancslistához adom
American Restoration / Here Comes the Judge
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, VII / 7. rész, 45 perc, 2016

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Bodie-t egy 1970-es GTO "Judge" felújításával bíznak meg, ráadásul csak egy hónapja van rá és kiállítási darabnak szánják, ezért minden apró részletnek tökéletesnek kell lennie. Andy egy gyújtógyertya tisztítót alakít át egy régi barátjának. Steve és csapata pedig egy régi Ford Falcon-ból készít falidíszt.

A műsor ismertetése: A sorozatban Rick Dale és csapata az ország különböző pontjain keres fel történelmi emlékhelyeket, és a szobrok, emlékművek restaurálását követően páratlan látványban részesíti a szemlélőket.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Körmönfont 2013 aug. 29. - 20:16:22 Előzmény macskaminu
Ez már nekem is feltünt ... kb. azóta nem nézem már a History-t sem. Nem is értem mi köze van még ennek a csatornának a történelemhez /pár éve még nézhetõ volt/.
vino-et-veritas 2013 máj. 11. - 18:20:27
Sõt, ennél is bonyolultabb, mert crossover a Pawn stars és az iCarly "ifjúsági" sorozat között is volt.

Ez egy szórakoztató sorozat, ahogyan számos "reality", s így kell nézni, nem "véresen" komolyan.

Amúgy nem valószínû, hogy a magyar "buhera-szakemberek" képesek lennének a legtöbb munkát jól elvégezni. Elég sok negatív tapasztalatom van többféle felújítási, építési, stb. ügyben. Akár drágán, akár olcsón dolgoznak, a legtöbb esetben nem áll arányban a minõséggel - tisztelet a kevés kivételnek...

A munkadíjakat meg nem is érdemes összehasonlítgatni...
macskaminu 2013 máj. 11. - 11:54:29
Lusta amerikai gyökerek. öten 100000000-ért felújítanak egy 20000000-ót érõ dolgot 3 hónap alatt, ami egyébként egy átlag magyar melós 1 hónap alatt egyedül megcsinálna. Egyébkét kamu az egész mûsor. Az érdekes tárgyak elõször elõkerülnek a raktárháborúból, aztán fél év múlva valaki beviszi a zálogcsillagokba, aztán fél év múlva elviszik ehhez a majomhoz restaurálni, végül megint elõkerül a texasi raktárháborúból egy raktárból. MINDENT MEGESZÜNK !!!!
pisti29 2013 febr. 12. - 13:26:24
üdv mindenkinek! hol lehet megnézni a neten szinkronizálva az amerikai restaurálókka?