Született férjek / Új esély

Bakancslistához adom
ausztrál filmsorozat, I / 10. rész, 44 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Justin csak egy lehetőséget lát arra, hogy elkerülje gyerekei elvesztését. Elszántan elrabolja őket és elutazik velük. Szerencsére azonban erről szinte azonnal tudomást szerez Lewis, Mark és Kane, és Justin nyomába erednek. A rendőrség előtt akarnak odaérni, hogy megmentség Justint az emberrablás vádjától.

A műsor ismertetése: A sorozat 4 apukáról szól, akik viszik és hozzák elsős gyerekeiket az iskolából. Ez nem csak a kicsikhez való viszonyukat változtatja meg, de az egymáshoz való kapcsolatuk is érdekesen alakul. Mark új állást vállal, Lewis nyugdíjasként keresi a helyét, Kane boldogulni szeretne, Justin pedig elkerülni, hogy a volt felesége végleg elvegye tőle a gyerekeit. Az újdonsült csapat összefog, hogy ebben segítsen neki.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tramonto 2014 aug. 25. - 22:26:02 Előzmény Papp Sándorné
Most vagyok leszokóban. mármint a sorozatfüggõségbõl. Ez viszont nagyon tetszik. Mennyi évad, mennyi rész van ebbõl? Tényleg jó kis film.
Papp Sándorné 2014 máj. 31. - 13:36:30
Nekem is tetszik, bár én sorozatfüggõ vagyok.
10/10
rockqueen 2014 márc. 02. - 18:54:42 10/10
Elõször nem is akartam nézni ezt a sorozatot, de amikor megláttam Rhys Muldoon nevét, muszáj volt belenéznem. Jól is tettem, mert jelenleg az egyik kedvenc sorozatom. Ráadásul annak is örülök, hogy a Kék Ég Légitársaság c. sorozatból (egyik kedvenc sorozatom) 3-an is szerepelnek benne (közülük Rhys Muldoon volt a kedvencem).