A Büszke Birtok oroszlán őrsége / Úttalan utakon

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, 23 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kionnak egy nehéz döntést kell meghoznia, hogy marad az Élet Fájánál Rani királynővel, vagy Büszke birtokot választja.

A műsor ismertetése: Végigkövethetjük, Kion miként verbuválja össze csapatát, az Oroszlán őrséget, akik megtanulják, hogyan használják egymás különleges képességeit problémáik és feladataik megoldására és az élet körforgása egyensúlyának fenntartására.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Tintin 2020 júl. 17. - 22:17:28 5/10 Előzmény Lupuz
Teljesen egyetértek veled.
5/10
Tintin 2020 júl. 17. - 22:15:21 5/10 Előzmény simkiki
Kedves Simkiki!
Először is nem vagyok mazochista,de így újra nézve,mert megnéztem még egyszer az évadot,már nem az a véleményem,ami volt.Ha tehetném,le is törölném az elönző hozzászólásom,mert így egy év távlatából visszanézve nagyon primítív, szuggetív és durva komment volt,már teljesen újrafogalmaznám és nem raknék bele ennyi kritikát.Szóval elég meggondolatlanság volt ilyen igénytelen és durva kommentet csak úgy közzétenni,hisz ezzel egy egész mesét égettem le.Persze utólag könnyű rájönni a hibákra,de én ezt mindenképp megbántam már és visszacsinálnám.Végül pedig én ezt a kommentet csak azért írtam, hogy tisztázzam magam és hogy ne így alkossanak rólam véleményt az emberek,mert én nem ilyen vagyok.Remélem,ezzel a hozzászólással javítottam valamit a régi hibámon.
Lupuz 2020 júl. 17. - 18:36:15
Sajnos sokat esett az Oroszlánkirályhoz képest,főleg az animáció és a hangok miatt.Egyébként nem lenne rossz,csak kicsit több minőséget és időt kellett volna bele ölni.Másrészt keveslem az oroszlánokat,Simba,Nala és Kiara is többet szerepelhetne,vagy még bele lehetne tenni új oroszlánokat is.Ettől függetlenül kisgyerekeknek ajánlható mese.
simkiki 2020 júl. 04. - 09:33:50 Előzmény Tintin
Ha valóban ez a véleményed,akkor elég mazochistának kell lenni többi évad megnézéséhez.
5/10
Tintin 2019 jún. 22. - 23:37:41 5/10
A grafika béna és látszik rajta ,hogy olcsó,Simba mintha összement volna és nala is,rosszak a méretarányok és szánalmas az állatok ábrázolása is az oroszlánkirályhoz képest,pedig az húsz évvel ezelőtt készült és mégis sokkal jobb.A hiénák debilebbek, mint valaha,a krokodil inkább egy nagyra nőtt gyík,mint krokodil,a színezés nulla.
A hangok is rosszak,Kionnak és a többi kölyöknek is inkább felnőtt a hangja,mint gyerek,az énekek is elképesztően bénák,jobb ötlet lett volna,ha egyáltalán nem tesznek bele.
A történet elviselhető,meg alapjáraton nem rossz ötlet,hogy oroszlánőrség meg kiarának van egy öccse is,bár lehetett volna feltüntetni korkülönbséget köztük.De azért az elég beteges,hogy egy kis kölyök akkorát üvölt,hogy minden elrepül tőle és ő minden állatnak tud segíteni,úgy viselkedik ,mint egy felnőtt.
Elvileg a mesének az a célja ,hogy bemutassa az afrikai állatokat de ezt rohadtul nem így kellett volna.
Ha már oroszlánőrség,álljon oroszlánokból és ne mindenféle idióta állatból,mert ez így unalmas és egy fasság.Azok a legjobb részek,ahol még Kion a családjával van és velük kalandozik meg amikor mufasával beszélget,a többi nem jó.
A legidegesítőbb a kis pattogi és bunkó bunga,akit valamiért szintén pumbáék neveltek fel.Tiszteletlen és egy szemétláda.
De a többi oroszlánőrség tag se sikerült szuperül,elég csapnivalóak.Emellett kiara viselkedése is sokat változott az eredetihez képest , nem a régi.Simba és nala nagyon keveset szerepel,de talán jobb is így.
Összesítve láttam én már ennél jobbat is,az Oroszlánkirály nyomába soha nem fog érni.Még csak az első évadot láttam,majd ha lesz kedvem, megnézem a másodikat is,de legalább az alapsztorik jók.