Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal a Rippel fivéreket veszi rá egy somogyi vadásztúrára. Hogy a testvérek puskavégre kapnak- e bármit, az kétséges, de Borbás Marcsi bizonyosan végigkalauzolja a nézőt a nagyvadak csapásain, megtudhatjuk, mi minden készülhet vadhúsból, és persze, hogy milyen bor passzol hozzá...
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások