Pán Péter legújabb kalandjai / Válassz, Pán Péter!

Bakancslistához adom
Les nouvelles aventures de Peter Pan / The New Adventures of Peter Pan / Peters Choice
6 éven aluliak számára nem ajánlott francia-német-indiai animációs sorozat, I / 14. rész, 25 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Wendynek ki kellene találnia, hogy milyen tárgyakat tanuljon az iskolában, de nem tud választani. Sohaországban Csingiling folyamatosan azon mérgelődik, hogy Péter Wendyt jobban szereti, mint őt. Márpedig Péter nem akar választani kettőjük közül. Hook kapitány meghallja ezt a párbeszédet és rájön úgy szabadulhat meg főbb ellenségétől, ha a két barátját Wendyt és Csingilinget ketrecbe zárja, és választás elé állítja őt, hogy csak az egyiket mentheti meg.

A műsor ismertetése: A lenyűgöző látványvilágú epizódok főszereplője Pán Péter, és legjobb barátja, a forrófejű tündér, Csingiling. Pétert a kíváncsiság napjaink Londonjába vezeti, ahol ismét találkozik régi barátaival: Wendyvel és testvéreivel, Johnnal és Michaellel, valamint kutyusukkal, Newfyvel. A kis csapat körberepüli Londont, hogy aztán Sohaországba megérkezve izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba csöppenjenek, ahol az ott élő gyerekek már türelmetlenül várták őket.
A varázslatos szigeteken a gyerekek sellőkkel, sárkányokkal, indiánokkal találkoznak, beszélő fák és virágok, sőt, maga a Mikulás is felbukkan. Természetesen még Sohaországban sem csak játékból és vidámságból áll az élet, Pán Péter ősi ellensége, Hook kapitány és gonosz kalózai azon mesterkednek, hogy legyőzzék a gyereksereget. A félkarú kalóz gonoszabb, mint valaha, de az idő fölötte is eljárt: Sohaországban más gonosz erők is színre lépnek, akik megállítása érdekében Péter és Hook gyakran kénytelenek szövetkezni egymással.
A sorozat 26 epizódjából többi között kiderül, hogy takarítani bizony még Sohaországban is kell, hogy milyen születésnapi ajándéknak örül egy felnőni soha nem akaró kisfiú, vagy, hogy hogyan lehet megakadályozni a rémálmokat. Választ kapunk arra is, hogy mi történik Hook kapitány eltűnésekor, és miként végződik az Indián Faluban megrendezett hatalmas buli.
A mesében London olyan modern kori nevezetességei is visszaköszönnek, mint a Tower Bridge, a London Eye, a Big Ben, a méltóságteljes Trafalgar tér, vagy a Kensington Park, ahol a kisfiú saját szobrával is találkozik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?