Személy

Chris Massoglia

színész

Hozzászólások

10/10
1616ladygaga 2012 febr. 26. - 20:21:58 10/10 Előzmény Larten Crepslay
Hát a Rémségek Cirkusza....Õõõõõ..Én elõbb olvastam a könyvet...nem volt rossz a film,de elég rendesen elkúrták,alaposan összecsapták,nagy nulla...de feldobta a hangulatot a fõszereplõ(Darren) sármja...... A KÖNYVET KELL ELOLVASNI!!!....Chris nagyon jól játszott benne,elismerésem,de történetileg,rendezésileg nulla ...Most megnéztem a Rettegés Mélyét és elég unalmas....ami jó volt benne,hogy nézhettem megint milyen jóképû Chris....sajnálom szegényt hogy kétszer is ilyen semmitmondó filmekben szerepelt pedig nagyon jó színész...Remélem a következõ filmje jobb lesz! Színész 10/10
7/10
Larten Crepslay 2009 dec. 29. - 00:44:30 7/10
a színész nem rossz.de ez a film is olyan lett mint az eragon. egyszerûen förtelmes, másodrészben ezt sem lehet rendesen folytatni. azzal, hogy a filmben az van, hogy gavner meg larten kezdeményezte a két faj különválását és, hogy Mr. tiny steve pártját fogja nagyon elrontják.
A legfelháborítóbb, hogy összecsapták az elsõ 3-at meg hogy kihagyták debbie-t meg larten szülõvárosát
10/10
Myrah 2009 okt. 29. - 18:25:46 10/10
sztem jó színész, a film sem volt katasztóra, mint ahogyan sokan állítják. más volt meg minden, de nekem az is tetszett =)
de most nem a filmrõl kell véleményt írni, hanem a színészrõl... tehát: sztem jó színész, bár nem sok filmben játszott eddig, de a Rémségek cirkuszában nagyot alakított, kíváncsi leszek a további játékára is =)
Cullangka 2009 okt. 27. - 10:19:17 Előzmény emyle
a kommentemet majdnem ugy írtam emg hoyg csak az elsõ sort ovlastam el:) ugy kezdõdött volna, hogy: " látom te a könyveet nem olvastad", de aztán látom, hogy írtad is:) hát a film valami borzalom a könyvhöz képest! én gépen néztem vagyis elkezdtem de még nincs kedvem végig nézni! a színész illik a szerepre, jól játsza de a film nem valami jó! a címének nem rémségek církuszának kéne lennie! a vérszipoly csak a 3. kötetben bukkanik fel! (olvastad te a harry pottereket? olyan mintha ott a bölcsek kövében sirius black futkározna... :D) és olyan jó részeket hagytak ki... most hogy láttad a filmet nagy poént nem lövök le, de én a könyvön 20 percet "bõgtem" amikor meghal, elötte napokig némán búcsúszkodik mindentõl, aztán amikor a szomszéd megtalálja a holtestét, és az anyja ott zokog, az apja mosolyogva elküldi hogy nem lesz semmi baj, de aztán õ is el kezd zokogni... borzasztó az az érzés ahogy az rád is átragad... és gondolom a filmbõl kihagyták Sam Grest barátját is mi? na mind1 a színész jó, a film ha nem lenne a könyv akkor lehetne egy 10/8as annyiból amit láttam, de könyvadoptácíónak ugy 10/3
9/10
emyle 2009 okt. 25. - 15:34:36 9/10
Én is láttam már. Szerintem is nagyon jó. Van benne kaland, humor és egy kis romantika is. De a legjobb a klausztrofóbiás vámpír. Majd behaltam rajta. Akinek kedve támad hozzá nyugodtan nézze meg. Csak ajánlani tudom. Mondjuk a könyvet nem olvastam még, de amint tehetem elolvasom. Kiváncsi vagyok, hogy adja át.
hoshiiz 2009 okt. 23. - 11:49:37
Tegnap láttam a Rémségek Cirkuszát, szerintem jól játszott benne :) Jó volt az arcmimikája is!
Cullangka 2009 szept. 01. - 11:59:04
nem nagyon ismerõs, lehet voltak mellékszerepei de ez a rémségek cirkusza igéretesnek tûnik:)