Személy

Leigh Scott

rendező, forgatókönyvíró, vágó
Született: 1972. február 18. (52 éves) (Amerikai Egyesült Államok, Milwaukee, Wisconsin)

Hozzászólások

zs9302 2011 máj. 01. - 18:11:55
Filmes múltját tekintve értem miért nem engedték moziba az Óz boszorkányait (3D-ben forgatták), de hogy minisorozattá minõsítették, az már kicsit botrányos is. Azonban legutóbbi munkája, a Quantum Apocalypse alcsony költségvetése ellenére meglehetõsen tetszett. Remélem fejlõdik ez a Scott, és jobbat is tud. Lehet csak lehetõsége nem volt megmutatni, de az Ózban látszik, h. nem olyan vészes a rendezés, meg a többi munka (kivéve a grennscreen kivágások, még a CGI is egész jó volt).
beo71 2008 máj. 08. - 15:08:19
Leigh Scott 2006-os filmjeit nem ismerem,de sajnos láttam 2005-ös Kannibál szikla/Hillside Cannibals cimû horror hányadékát.Közel 20 éve pontozom,értékelem próbálom besorolni a filmeket(természetesen a saját ízlésem alapján,de elfogadva mások véleményét,felfogását)fellengzõsen hangzik,de igaz:büszke vagyok rá,hogy ez alatt a 20 év alatt minden filmet végig néztem.Rengetegszer szenvedtem már(igen az Ed Wood-ot is végig láttam)de megfogadtam egy filmrõl csak akkor formálok véleményt,ha végig láttam.Azt sem szeretem,ha valakik felháborodva fikáznak filmeket,csak mert nekik nem tetszett.Sokszor vissza fogtam már magam,de ez esetben nem bírom ki.Szóval:A 20 év alatt 0-10 osztályoztam,kb. 10 db.0-ás filmet tartok
nyilván.Ez 2 évente egy (néhány példa:Gigli,Kevin és Perry csúcsra tör,Szenzációs recepciós,Új világ ,Óvszerháború stb.)ha egy filmben akár egy pillanat vagy arc vagy kép érdekesvagy emlékezetes már 1-est adok akár mekkora szar.A 0-sok kiborítottak.Na ezekhez képest a Kannibál szikla -1.es.Ilyen tehetségtelen,fos,ocsmányságot még soha nem láttam.A 12 éves gyermekem jobbat csinálna mobiltelefonnal.Leigh Scott 2006-ban egy újabb horrorral jelentkezett(ez legyen az õ baja)De egy drámával is 9/11-rõl.Nos erre már csak azért is kíváncsi vagyok.