Személy

Palcsó Tamás

előadó, színész, szereplő

Hozzászólások

5/10
Zoltka 2012 aug. 25. - 00:41:16 5/10
Szerintem Tamással az a baj, hogy nagyon szerény fiú, ezáltal nincs neki karaktere, jellemvonása, kisugárzása. Csak egy kis csendes, halk szavú félénk fiúcska. Hiába jól énekel, nagyon átlagos a megnyilvánulása, olyan, mint aki bátortalan. Nem tudja a markában tartani a közönséget, s irányítani, ahogy azt a nagyok teszik. Nincs benne meg, ami ehhez kellene. Kiáll, énekel, jól énekel, de semmi több nem történik.
mulao 2010 szept. 04. - 01:50:05
Biztos, hogy nem láttam azt a filmet, de kíváncsivá tettél, hogy hogyan énekli Palcsó, egyszer majd meghallgatom.
mulao 2010 szept. 03. - 19:11:32
Azt én nem hallottam, de az a No Thanx dala? Vagy mire gondolsz?
mulao 2010 szept. 01. - 23:27:03
Nem mondanám kedvencemnek, de szerintem akkor sem volt rossz az 56 csepp vérben, plále, hogy "csak énekes" katgóriába megy. Szerintem a hangja se rossz, e szempontból még bele is illik abba az elõadás-filmbe. Bár egy musical színészt is simán tehettek volna a helyére. Olvastam egy-két véleményt, és azért azt túlzásnak tartom, hogy azzal vádolják, hogy Megasztáros volt, és az semmi múltat nem állít fel neki. Egyébként arról is vitatkoztak, hogy miért választották õt a fõszerepre: erre egyszerû a válasz, azért, mert a fiatalabb generációt úgy gondolták könnyebben megfoghatják "Megasztárosokkal".
Nekem a klipjei egész bejönnek, bár leginkább az egyiket ismerem, amit nem találok rossznak. Errõl meg még az jut eszembe, hogy amikor bemutták a klippet, jót röhögtem azon, hogy a riporter azt kérdezte, hogy itt avvatták színészzé. (Mivel elõtte már megcsinálta az 56-ot, de bírtam, hogy nem jött elõ vele.)