Személy

Sue Price

színész
  • 1996
    Nemezis 3. 4.8 színész színész (amerikai sci-fi akciófilm, 85 perc, 1996)
  • 1996
    Nemesis 4: Death Angel 7.3 színész színész (amerikai akcióthriller, 65 perc, 1996)
  • 1995
    Nemezis 2. 3.2 színész színész (amerikai sci-fi akciófilm, 83 perc, 1995)

Hozzászólások

offtopic
imrenyibalazs 2012 febr. 19. - 02:46:59
Bocs, mert az elírtam az elõzõ kommentemben pár dolgot, nem bírtam figyelni...
Most csak annyit, hogy Sue Price kivállóan alkalmas lett volna egy komoly Sci-Fi-be, de csak Albert Pyun szerepeltette a Nemezis-kollekcióban és ha jól tudom a 4-ben is õ szerepel. De a 2. részrõl annyit, hogy ötlet lenne a story-ban, kár a kis költségvetésért és fõleg azért, hogy cyborgokat raktak ezekbe (1-4) a filmekbe; nem emlékszem pontosan az 1.-re, abban Olivier Grunner játssza a fõhõst és abban már elkezdték a filmet cyborgokkal.
Nos, ezt hogyan mondjam (van írásomban Spoiler), viszont a Nemezis 2-ben Sue Price Alexet alakítja, aki mutáns, amolyan nõi bádogember (erõs ember), meg szerintem jól is játssza, az ellenség Nebula és ha jól tudom, õ áll a cyborgok oldalán... Bocs, ha ezzel valakit megsértek, de ez az ötlet: a mutáns Alex, aki az emberiséget védi a cyborgoktól... ez sokkal jobb, nekem ezerszer jobb, mint a Robotzsaru alapötlete. Sue Price-szal a Nemezis 2-t és ha készítenek folytatást, ezeket a filmeket kellett volna rendesen kidolgozni, nem a Robotzsarut, amibe fektettek rendesen pénzt és még rajzfilm is készült, meg képregény.
offtopic
imrenyibalazs 2011 okt. 16. - 05:37:42
Én amúgy bírtam volna ezt a Sue Price-t, szerintem külsõre is jó volt, így ahogy volt; kár, hogy abban az idõszakban volt fiatal, amikor a legtöbb akciófilmben az erõs emberek (férfiak, nõk) eredetüket tekintve cyborgok voltak. Egy-két kivétel volt, mint a Superman 78-ban elõször (ha jól tudom)... nos, ha már így szóba hoztam a Supermant is, akkor egyszer abból is meg fogom nézni mind az öt részt, amúgy a Sue Price-szal készített filmeket. - De szóval igen nagy áttörés volt a filmek történetében a 2000-es X-MEN, mert abban már lehettek erõsek nem cyborgok is; - Ahogy a 2-ben ott is van a Bádogember.
Enyhe Spoiler...
A Crysis 2-ben Alcatraz, ha jól tudom, nanobotos, tehát nem cyborg és az már egy komoly akció-játék.